Megfontoltan, átgondoltan, türelmesen…

H  E  T  I   T  A  R  O  T!
Október 5-től október 11-ig.

A Merkúr retrográd alatt vagyunk – merre hovatovább kérdéseire választ várva keresgélünk.  A Plútó elindul égi útján a Szaturnusszal összefogva új sorsutakat mutogathat. Figyelj oda belső megérzéseidre – a válaszok a kérdéseidre talán épp előtted állnak, ha egy kicsit kinyitod a ‘szemed’ Te is megláthatod. Pénzügyeidre vigyázz, ha szétszórt vagy és feledékeny, magadat károsítod meg. Légy jelen minden percben,  tudatosan az Életedben!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

A Válaszutak VI. A Plútó direkt mozgásba vált – lehet átrendezni, rendet tenni, átértékelni – megbeszélni. Kerüljétek a konfliktust, a veszekedés nem a jó irány felé vezet –  a nézetkülönbség átbeszélése néha jobb, mint az elfojtott érzelem.  A hét eleji napokban kapcsolati és párkapcsolati dolgainkban tehetünk rendet, azt átértékelve…de olyan is lesz, akit el kell engednünk, mert attól válik az életünk szebbé. A harag, a sértettség nem jó tanácsadó – békülni mindig jó. Akivel nem vagy összhangban, ott az ütköző energiák sosem fognak együtt rezonálni, ezt nem érdemes kimagyarázni. (Kapcsolt elemzéssel kereshettek – szerelmi jóslást is vállalok, kapcsolati tanácsadással egybekötve.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Jó program lehet az olvasás, társalgás, színház. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek friss salátákat, zöldségeket – remek vitaminforrás lehet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Fodrászkodásra a kedd, szerda csütörtök jó lehetőségét adhat – hajmosásnak kedvez. A hétfő, kedd a tisztító kúrára jó lehet – hétfőn fogorvoshoz semmiképp se menj! – bőrápolásra a hét eleje kellemes. Kertet locsolni kedden, szerdán nem érdemes. Az Oroszlán, a Mérleg, a Kos és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold keddtől a levegős Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Hold VIII. A vénuszi Szűzben elvagyunk, rendet tenni is van jó okunk. Tértisztításra kiváló az alkalom – minden mehet ami kacat, ami most lom az az is marad. Ne őrizgess fájdalmas emlékeket – ami megríkat, amitől feldúlt leszel, annak mennie kell!
A Merkúr-Uránusz szembenállás: fennakadások lehetnek a kommunikációban és a közlekedésben. A Mars-Plútó kvadrát arra ösztönöz, hogy hagyd el a szorongásidat, a félelmeidnek nincs helye az éltedben. (Önbizalom erősítéssel, stressz-félelemoldással kereshetek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltésnek ígérkezhet a vízparti séta, növényápolás, családi program. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Érdemes gyümölcsnapokat is tartani a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Tisztító kúrára tovább is jó az alkalom, de a masszőrödet is felkeresheted. Kertet locsolni most már érdemes – füvet nyírni is lehet, gyümölcseltevésre a pénteki nap jó lesz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold az érzelmes, vizes Rák jegyében lesz csütörtöktől jelen.)

A Császár IV. Ha nemcsak az erőd nagy, de nagy benned az akarat, sokat haladhatsz soruraló hatalmaddal. A jelenlevő neptunuszi energiák által tisztánlátásunk, megérzésünk megnő – jobban átláthatjuk, megérezhetjük hogyan alakíthatjuk át életvitelünk. Fontos üzenetálmokat is kaphatunk égi segítőinktől – a transzcendentális meditációknak is jó ideje lesz. Ha angyaloznál Jeremiel arkangyal imagináld,  Paszkar is  kitűnő választás.
A Vénusz-Uránusz trigon október 11-én elhozhatja a nagy szerelmet is, de a baráti kapcsolatoknak is ad egy jó nagy löket megint. (Jóslásra kitűnő lesz a hétvége energiája – ha kíváncsiság gyötör, s alább se hagy – keress meg, hogy egy misztikus  szeánszot ajánlok Neked.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet mindenféle társasági program – kerti piknik, családi-baráti összejövetel. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Szeretteiteknek gyümölcs- és zöldségsalátákkal kedveskedhettek. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Hajvágásnak, és hajmosásnak a vasárnap kedvez, a tisztító kúrákat is tovább folytathatod – bőrápolásra is remek az időpont – kedvenc arcpakolásodat felrakhatod. A kertészeti munka a fűnyírásnak, locsolásnak kedvez szombaton, vasárnap gyümölcseltevésre jó az alkalom.  A Mérleg, Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold a tüzes Oroszlán jegyébe lép át.)

Ne kapkodj el semmit sem…mindent alaposan mérlegelj, és elemezz – nehogy tévútra vezessenek a félinformációk, az elhamarkodott döntések.  A Mars erejében a testi-lelki tisztogatásban elidőzhetsz – nagy erőd van, ne menj bele abba, amibe csak belebonyolódhatsz. Rendteremtés, építés-szépítés ez legyen a heti mottód!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu