Lelki energiáidat őrízd meg!


H E T I   T A R O T!
április 13-tól április 19-ig.

A héten aktivitásunk igen nagy lesz – vigyázz ne költekezz túl magad, annyit vállalj el, amennyit bírni fogsz – a realitások talaján élve határozz. A Vénusz a Merkúrban harmonikus emberi kapcsolatokat jelöl, a kommunikációs rezgésekben. Kellemesebb hangulati hét lehet – szerencsés bolygóállások is jelen. Most megreformálhatod az életed – sorsfordulati döntésekben. Jöhet munkahely váltás, új állás, kedvező kapcsolatok, akár új, értékes barátság.


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Válaszutak VI.
A Hold a Bakban jelen – érzelmi kapcsolati témákban rendezkedhetsz.A szavaidra figyelj, ügyelj – ne sérts, ne bánts. Most mindenki érzékenyebb lehet – ne feszítsd a húrt, ne teremts ellentéteket.  Fontos döntésekben ne hagyd magad manipulálni, bölcs megfontoltsággal hozz helyes döntéseket. Húzd meg az egészséges határaidat – lesz olyan is, akitől el kell szakadnod, lehet hogy radiális döntéseket kell hoznod. (Döntéshelyzetekben tarot opciókkal várlak, ha felkeresel.)
A hét eleje elem föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Az olvasgatás is jó program lehet, séta ahol tervezheted. Egyél sok tápanyagban, vitaminban gazdag zöldséget, gyümölcsöt. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek, ha pozitívan állnak hozzá a napokhoz. (A Hold a Bak jegyében jár.)

A Remete IX.
A Nap a Bika jegyébe lép – a földi jegy nyugalmasabb időrezgésekkel bír.Hallgass a megérzéseidre, sosem hagynak cserben. Szandalfon arkangyal a világos látásmódodban segít – imagináld őt, ha döntésképtelennek érzed magad.  (Rezgésszint emeléssel, önbizalom erősítéssel kereshetsz.)
A hét közepelevegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hasznos lehet a lakás, pince, szellőztetés – a friss tavaszi időben. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedveznek az energiák – ha okosan cselekszel. (A Hold a Vízöntő jegyben lesz.)

Az Ördög XV.
A Plútó-Jupiter-Szaturnusz hármasa továbbra is jelen. Vigyázz a sötét erőkkel, a hamis, álságos emberekkel, nehogy megvezessenek – érzelmi, anyagi tolvajlás lehet, ha vagy figyelmes.
Kerüld az ártó embereket, és helyzeteket. Védd magad a gonosz erőktől. (Rontás levétellel bátran keress fel.)
A hét vége elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Kellemes program lehet a meditáció, és a talpmasszázs is – ha szereted! Az Oroszlán, a Rák, Skorpió és a Bak napjegyeknek kedveznek az energiák – légy figyelmes. (A Hold a Halak jegyében.)

Legyetek türelmesek – a szürke napokat színesítsétek fel! A szomorúság, a stressz, a ború energetikailag lemeríthet – vidámkodni jól jöhet…  a zene a tánc, a kreativkodás se maradjon el! Mozogni, sportolni kötelező – ápold a fizikai testedet.  Terveket szövögetni is lehet a közeli, távolabbi közeljövőre. Tartsd az energiaszinted – így hozhatsz okos, bölcs döntéseket. Baráti kapcsolataidat ápold, akkor is, ha most csak virtuális szinten teheted. Őrizd meg a lelki energiáidat!

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/