Lelki program angyalozással!

„Meghalt, akit szerettél, s mégis úgy érezted néha, mintha látna téged?”
„Volt ilyen élményed? Meghalt, akit szerettél, s mégis úgy érezted néha, mintha látna téged? És bizonyos dolgokat nem tettél meg, mert ,,mit szól hozzá Ő?”
Néha meg biztat: Vágj bele, bátran! Néha meg csak ott van, álmodban, vagy képzeletedben, s azt üzeni, itt vagyok, élek, ne félts! Bizony, ez minden ember élménye! És ne hidd, hogy csak a képzeleté. Mindannyiunknak vannak angyalaik odaát, akik felvidíthatnak és meg is keseríthetnek. És te is Őket.
A szeretet Aranyfonala nem szakad el.
Minden más elszakad, megrozsdásodik, tönkremegy, megszűnik, de a szeretet – ha igazi – maradandó kapcsolatot jelent. Még a mai ember is, bármennyire a föld rabja, s abban a tévképzetben él, hogy a halállal és a testtel minden elmúlik, még ő is érez és álmodik és hall néha félálomban szavakat, melyekről azt hiszi, hogy a saját képzelete játszik vele. Nem! Van másik Valóság, akkor is, ha most nem érzékeled. Nem látod, és nem hallod. Csak ha ,,füled van hozzá”. – Müller Péter


Ha elveszítettél valakit, akihez nagyon kötődtél de elengedni nem tudod még, hiánya pedig erős fájdalommal tölt el téged ne szenvedj, keress meg, oldani tudom a bánatod.  Gyászfeldolgozással tudok segíteni abban, hogy enyhüljön benned a dráma, és válaszokat találj a kérdéseidre.  Miért veled történik mindez, és mit kezdj ezzel a mérhetetlen szomorúsággal, hogyan tovább innen.  Lelki programban: vigasztaló angyalozással,  Fény hazába emeléssel is várlak szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu