Lilith-mantrák

Lilith, a Fekete Hold

Az asztrológiában Lilith a mindannyiunkban megbúvó sötét oldalt, az árnyék birodalmát testesíti meg. Az ősi héber mítosz szerint Ádámnak már Éva előtt is volt egy felesége. A csábítóan gyönyörű, fekete hajú Lilith különlegesnek hitte magát, nem hagyta, hogy a férfi uralkodjon felette. Ezért távozott a Paradicsomból, Isten szent és titkos nevével ajkán, leszállt az Alvilágba, majd démonná vált. Állítólag ő volt az, aki később kígyóként megkísértette Évát…

A Lilith hold a fekete személyiségünk, jól eldugjuk magunkban, de azért létezik ám! Fény derülhet akár egy sorselemzés alatt is a partner, vagy a leendő társ fekete holdjára. Szóval itt nem a napjegyekről van szó, nehogy összekeveredj. Az évszám alapján számolok. A Lilith-hold lelkünk sötét oldalát jelképezi: ide tatoznak a tudatalattiba szorított érzelmek és késztetések, de a hatalmi játszmáinkat és a párkapcsolatban betöltött szerepünket is ez határozza meg bizony. A tarottal alkalmazni nagyszerű lehetőség a személyiség alapos ismerete.

Lilith a Kosban. Egzisztenciális félelmek rabja. Minden miatt aggodalmaskodik. A munkájában és a párkapcsolatában is. Egoista lévén nem tud örülni azoknak az eredményeknek amiket elér. Sokkal nyitottabbnak kell lennie az emberek felé, le kell győznöd a belső félelmeidet. Pozitívabbá válni, mosolyogni, barátságokat kötni, őszintén érdeklődőnek lenni mások felé. “Elengedem a félelmeimet, és kinyílok mások felé, nem leszek önző többé!”

Lilith a Bikában. Biztosat akar, hogy nyugalomban éljen. Fél a bizonytalanságtól. Ha magabiztossága elillan, kétségek között vergődik. Néha még abban is bizonytalan, amiben korábban megingathatatlan volt. De azt, hogy ő jobban tud mindent, mindenkinél, senki sem veheti el tőle. Hinned kell benne, hogy értékes ember vagy, és megérdemled. Maradj kitartó és hőséges a választott akarathoz. “Nem kételkedem, a bizonyosságban hiszek, erős a lelkem és a hitem!”

Lilith az Ikrekben. Alattomos, pletykás természeted törhet elő belőled,  szíved mély rejtekéről. Rossz, negatív emberekkel veheted körbe magad, amely miatt magadat is értéktelennek véled. Ne légy birtokló, féltékeny, és ne kezdj olyan kapcsolatba, ami már az elején halálra volt ítélve. Értékeld magad, és arra koncentrálj csak ami igazán fontos. Éld meg az érzelmeidet. “Bízok önmagamban, hogy másokban is megbízhassak.”

Lilith a Rákban. Lelkileg és fizikálisan is kimerít a folytonos aggódásod.Fél attól, hogy nem felelsz meg a külvilágnak, mások elvárásainak. Túlságosan óvatos vagy, félsz, hogy kihasználhatnak, ezért nehézkessé válnak a kapcsolataid is. Nézz szembe a való világgal, ne menekülj el az életedtől. Tölts több időt szeretteiddel, barátaiddal, szórakozz, élj, nevess – Ne  akarj megfelelni másoknak semmiképp. Ne telepedj rá a körülötted élőkre, adj nekik életteret. “Minden cselekedetem szívemből jön, és minden döntésen önzetlen!”

Lilith az Oroszlánban. Attól félsz, hogy nem vesznek észre, attól félsz, hogy belesüllyedsz a hétköznapokba .Félsz a családi titkoktól, de attól is rettegsz, hogy önmagadat megmutasd a világnak – ezáltal pedig megközelíthetetlenné válhatsz. Legfontosabb hogy az apai ággal tisztázd ki a viszonyodat, és győzd le vele szemben a félelmedet és az elfogultságodat. Légy nagyvonalú, különben elmagányosodhatsz. “Erős a hitem, kitartó vagyok, bátor, és szerény!”

Lilith a Szűzben. Attól félsz a legjobban hogy nem saját magadért szeretnek, hitetlenkedő vagy. Nem mered élvezni az életet, merev vagy. Nem mered a szexualitásod sem megélni, mert félsz, hogy erkölcstelenségbe kerülsz. Nem mersz változtatni még a kapcsolataidban sem, inkább egy kiégett helyzetben maradsz. Le kell győznöd a bizalmatlanságodat másokkal szemben, ne gondolj azt hogy mások csak kihasználnak, mert könnyed egyedül maradsz. Ha felvállalod magad sikeres lehetsz a szerelem és a munkában is.  “Minden új lehetőség sikert hoz számomra, bátran kockáztatok!”

Lilith a Mérlegben. Attól rettegsz, hogy magányos maradsz, hogy téged senki sem szeret. Párfüggő, fontos számára a párkapcsolat – szinte ráolvad a partnerére. Amitől persze a másik elrohan. Láncolnád a párod, s ez igen komoly konfliktushelyzethez vezet. Ha a partneredre mint tükörre nézel rájössz, hogy mennyire értékes vagy. Állj ki bátran magadért, és azért amiben igazán hiszel. “Mindig mindenben hű vagyok önnönmagamhoz!”

Lilith a Skorpióban. A saját szemüvegén keresztül látja a világot, nem tudja elfogadni a másik másságát. Félelemben él: fél attól, hogy nem szeretik, fél attól, hogy befolyásolni akarják, fél attól, hogy uralkodni akarnak rajta. Egy tiszta rettegés az élete. Hinned kellene magadban, és a szeretteidben, hogy a kapcsolataidat ne rontsd el.Ne rágalmazz és ne átkozódj, mert ez a fekete energia hatalmi harcot is indíthat el. “Szeretetre méltó vagyok, és biztos társ vagyok!

Lilith a Nyilasban. Fél az anyagi világtól, konkrétan attól, hogy nem lesz pénze. Belemegy esetlegesen olyan dolgokba is, ami törvénytelen lenne. Fél felvállalni a vallási hovatartozását és a nézeteit is. Csöndes megfigyelő típus, a félelmei rabja. Boríts fátylat a múltra, és élj a jelenben. Légy kedves és szeretetteljes. Munkában légy örömben társaiddal, egészséges kompromisszumban. “Minden akadály kihívás, lételemem alapja!”

Lilith a Bakban. Fél attól elsősorban, hogy kiderül nem olyan okos, mint ahogy gondolták róla. Fél a szoros barátságoktól, és a titkoktól is. Nem vállal felelősséget másokért. Félelmei azzal is kapcsolatosak, hogy nem tudja a munkáját jól ellátni. Ha megszólal retteg, hogy kinevetik, mert nem tudja jól magát kifejezni, és legyőzik.
Ne utasítsd el a dicséreteket, és légy te is sokkal kedvesebb, hogy megkedveljenek. Szerettesd meg magad a többiekkel. “Szeretem és becsülöm magam, s ezáltal mindenki szeretni fog!”

Lilith a Vízöntőben. A mély érzésektől tart a leginkább, és hogy csalódás éri, ezét nem is meri az érzelmeit kimutatni. Mindig józan ésszel cselekedj, és bírálj másokat, ne légy provokatőr, ne teremts vitás helyzeteket.“Tudatos ésszel, érzelemmel élem meg magam, kinyílok és elengedem a félelmeimet!”

Lilith a Halakban. A háttérbe húzódik, mert pont attól fél, hogy nem veszik észre, és nem fogják őt szeretni. Nehezen barátkozik, és a támogatókat ridegen kezeli.
Erős spirituális képességgel rendelkezik, érdemes a megérzéseidre hallgatni, és teremteni, nem rombolni.
“Bátran vállalom az érzéseimet, hiszek magamban, teremtő vagyok!”

 

Érdemes belenézni a jövődbe, s a titkokba. Te tudod, hogy hol van a párod, partnered fekete holdja? Légy empatikus és együttérző, befogadó-kinyíló, szerethető, segítő szándékú partnert. A spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Számmisztika- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások.

Kapcsolat: 20 278 26 12