Te kinek az életét éled épp most meg?!

Ne hagyd, hogy a saját Életed elrohanjon melletted!

Amikor nem mersz szembenézni a saját életeddel, igen sokat törődsz másokéval – megfigyelted már ezt?! Ilyenkor a nagy fontoskodásban előjönnek a kutya-macska mentések, meg minden olyan, amiben semmiféle dolgod nincsen….Csak tereled a figyelmedet, arról ami benned nincs meg. Arról, ami hiányzik. Arról, ami bizonytalan, arról ami hiányos… Megszállottként másokon segítesz, pedig nem kellene… Csak keversz- és kavarsz.
De vigyázat, néha elég nagy  karma olyan dologba mártani az akaratodat, amivel nem lenne dolgod, amihez nincs közöd, ami nem a te ügyed lenne. Az viszont, hogy megéld a saját életedet, amit magadnak teremthetnéd nem teszed… Nem tanulsz és nem fejlődsz benne. A életed megreked, az elintézni való helyzetek sokasodnak, a feladatok felhalmozódnak, egy akasztott helyzetet generálsz vele, leblokkolod a saját sorsodat. Aztán meg hazudozol egyre, másra mindenkinek.

Mindenkinek meg van a feladata az életben.

Míg mások életét éled, a tiédet nem éled meg. A sok sajnálkozó energia, amit belefektetsz egy-egy kényszervállalt projektedbe álságos energiába vész el. Pont ott vagy, ahol semmi keresnivalód nem lenne. Amikor a küldetésed teljesíted, a vállalt sorsfeladatodat éled, oldod meg akkor minden ajtót kinyílik előtted, sikeres lehetsz, mindenben. Nem kell becsapnod, hitegednek senkit sem. Minden tiszta, és igaz, nyitott és átláthatóvá válik körülötted, mert megtalálod a helyed.


Egy Németországban lakó hölgy keresett meg – Pesten járva, útba ejtett, sokat volt már nálam – azzal, hogy elakadt az élete, a férje elhanyagolja… Ő pedig mindent megtesz: éppen kutyamenhelyre szállít rendszeresen kóbor ebeket. Tágra nyílt csodálkozó szemmel kérdeztem meg: Ez a munkád lenne?!
Nem – felelte, csak sajnálom őket, nagyon. Trendi is meg, divat is ez a dolog – válaszolja erre.
Értem – feleltem. És a pároddal hogyan oldod meg a konfliktusokat? – kérdeztem vissza nyomban.
Hát, arra nekem most nincs időm se – hadarja. Tudod a kutyák, meg a barátnőm fiának a kedvese is beteg, alig vagyok otthon.
Nahát, micsoda kreált programok – az ám! Aztán meg eljön tanácsért hozzám, hátha megmondom neki a tutit miféle mágiát lehetne alkalmaznia, hogy jobban menjen a házassága odahaza. A válaszom azért láthatóan megdöbbentette, nem kicsit. Talán, ha többet mosolyognál, ha leülnétek picit megbeszélni a félreértéseket. Ha olyan programokat szerveznétek, ami mindkettőtöket felvidít, és visszahozza a szerelmet, a vidám hangulatot – faggatom. De ő erre – sajnos nem tudok időt szakítani erre  – válaszolja, végig se gondolva…
Nézem a tarot lapokat: A szerelemben nincs gond, a szeretet az alapköve. A férfi nem kacsingat külső kapcsolatra, a felesége a mindene. Csak elhanyagoltnak érzi magát mellette, ellaposodott a viszonya vele…kihűlt a szenvedély a tűz. Nem tervezi, hogy szeretőt tartana, nem “olyanfajta”. Kétségtelenül boldogtalan – mutatják a lapok is. A feleség nem éleszti a tüzet, ingerülten válaszolgat, fontoskodva ál-gondoskodói munkákat hajszolva. Aztán meg jönnek a barátnők, és a programok…nyár van, bizony.  A tarot szerint hamarosan egy “kísértő” lép színre, s a hölgy nagyon izgatottan, kíváncsi tekintetét le sem veszi a tarotról – kérdezi, tovább…tovább…mondjad… milyen lesz?! Az aurájában látom a képeket…szenvedélyes, de mégis értéktelen…
Már megint nem a házasság a téma, nem az ami az övé lenne. Szeretőt tartani nem erény – tudtad?!
Amikor  néhány év múlva visszagondol erre,  – a  tisztulás bizony több is lesz majd,  a szellemvilág a tanuja ennek – rá fog jönni, hogy hol rontotta el. Mondom, de tudom, érzem, hogy rám se  figyel  – mert már gondolatban  ott van, ahol keresnivalója se lenne.

Találkozunk még – mondja bucsuzóul. Nagyon sok infót kaptam tőled, meg vagyok elégedve, és visszajövök, ahogy tudokRendben – köszönök el tőle. Ha úgy gondolod, hogy sikeres volt a konzultáció, – bevallom: a  tudat tisztításban bíztam a legjobban! – akkor szeretettel várlak, de ne kívánd, hogy drukkoljak a ‘semmilyen élethez’, amit folytatsz. Sosem ítélkezem. A jókívánság a kapcsolatnak szól, annak a hiteles szövetségnek, amiben benne vagy, ami a tiéd lenne, ha többet törődnél vele. Engedd el a csábítót, ne fogadd a rontót – inkább építsd fel újra a bizalmas jó viszonyt, a szeretet kapcsolatot. Okés… mondja, s máris elillant, mintha az ördög szállta volna meg…  csak a parfümje illata maradt itt  utána – gyorsan ki is szellőztetek.  Köszönöm, hogy itt volt, mert talán emlékezi fog arra, hogy nemcsak jól szórakozott, de kapott tanácsot is –  rajtam keresztül,  az ‘égi segítőktől’.
Csodás energiákkal áld az ég bennünket a napokban – teremtő, és kapcsolatépítő energiákban vagyunk – harmonizálódjunk, és sikert arathatunk.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim kabala beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Számmisztika: Sorsfordulati döntések.
Oldások,blokkoldások – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12