Ma kapcsolódhatsz a magasabb világokhoz!

ENGEDD EL ÁLDÁSOS SZERETETBEN AZT A HELYZETET, EMBERT, GONDOLATOT, AMI BÁNT… BOCSÁSS MEG MAGADNAK, S MÁSOKNAK! ÉS CSAK AZT TARTSD MEG AMINEK HELYE VAN A SZÍVEDBEN!

A Mars és a Neptunusz mágikus kapcsolódása kezdi a hetet. Alkalmas a nap mindenféle spirituális tevékenységre: tisztításokra, oldásokra. Hasznos és igen mély lehet a meditációs program, az ima is nagy hatással jó dolgokat hozhat. Kapcsolatot kereshetünk a magasabb világokkal, és tanácsot útmutatást, optimális rálátást kaphatunk a következő sorskapuval kapcsolatos létdolgainkra is. A tarot is sokat elárulhat. Ma nyitottabbak lehetünk, akár új barátságokat is köthetünk a napokban; erős mély, impulzív beszélgetéseink lehetnek családtagjainkkal. A kommunikációnak kedvez az időtér minden vonatkozásában.

Figyelj oda a visszatérő gondolataidra – súg az univerzum merre, hova…Haladjunk erős szándékkal, töretlen akarattal a változások viharain keresztül kitűzött céljaink felé; bizva eredendő istentől jövő tiszta megérzéseinkben. Bátoríts és biztass másokat – spirituális küldetésed szerint. Adj és kapni fogsz. Megtapasztalt tudással, türelemmel és alázattal haladj életed új sorskörei felé. A bátorság sikert ígér –  az égiek veled, szoros szövetségben, tanácsukat hallgatva, sokat elérhetsz. ÖRÖMBEN, SZERETETBEN VÁRD A TAVASZT!

Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász  – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.