Tavaszban – Indul a Vénusz éve!

Tavaszi napéjegyenlőség: március 20, délután 17.45.
Ez nemcsak asztrológiai, hanem spirituális szempontból is varázslatos időpont. Az Fény születésének ideje – a tavasz kezdete. Kozmikus kapu nyílik. Most a mágiát alkalmazhatjuk a gyógyítás, a megtisztítás, a lelki élet egyensúlya, a termékenység érdekében. Ha áldást mondunk ilyenkor bármire, vagy bárkire annak fejlődése felgyorsul.

Elkezdődik egy új évkör, a csillagászati Vénusz éve is. 
A harmónia, a szeretet időszaka arra tanít, hogy teljes szívvel éljük az életet. A kitartó munkát, a lelkes megújuló dolgokat támogatja a kis szerencse bolygója a Vénusz is. Az asztrológiában a Vénusz a pénzt és a szépséget is jelképezi. A Mérleg és Bika jegyben domináns. Hatalmas változások várhatók a kapcsolatokban. A segítségedre lehetek, ha felkeresel, hogy megtudd, ez az év milyen változásokat hozhat számodra. A Vénusz segít nekünk abban, hogy nyitottabbak, elfogadóbbak és türelmesebbek legyünk egymással.

A kezdeményező, új dolgokat felfedezni induló akarat, a változtatás lényegi eleme. A hála a legmagasabb rezgésű energia ami a szeretet mellett a legnagyobb minőség. A kihívásokban a bátraké a szerencse – vállald  a felelősséget a tetteidért. Legyünk támogatók és kérjünk segítséget, ha elakadnánk sorsdolgainkban. A retrográd időszakokban kissé nehézkesebben működnek majd dolgaink, de tenni akarásunk nagy segítője lesz két sorsbolygónk a Jupiter, és a  Szaturnusz szövetkezve  a Plútóval. Legyünk tudatosak, és váljunk eggyé az Univerzum energiáival, hogy a váratlan megoldásokat hozó Uránusz mozgalmas idejében együtt rezegjünk a változásokkal.
Az égiek velünk, nagy terveinket támogatják. A szíveddel dönts és válaszd az áldásos utat hozzá –  engedd kiteljesedni az életed!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot 
Sorselemzés- Számmisztika – Személyes évek,  Sorsfordulatok.
Grátisz:csakra-aura harmonizálás.