Ma vízkereszt napja van!

A mai nappal lezárul a karácsonyi ünnepkör.

Innentől új, más feladatok, kihívások jönnek majd, amihez át kell formálnod a gondolkodásodat. Engedd el a régit, hogy helyet tudj adni az újnak. Engedd el a félelmeidet – hálaimákkal légy jelen. Engedd el a régi hitrendszeredet és teremtő erőddel kapcsolódj az újhoz. Formáld át a lelkedet a magasabb tudáshoz, köszönd meg a sors tanításait, és nyisd ki a szívedet az új energiákhoz.
Január 21-én a Plútó a Vízöntő lép – egy új korszak indul.


Annak, aki tud változni az égiek is segíteni fognak. Ami jön, azt át kell élned, meg kell tapasztalnod, a jelen inkarnációddal, leszületéseddel bevállaltad ezt a feladatot.
Remek nap van ma a lakás-tértisztítás, ház szenteléshez. Egy fehér mágiás módszert javaslok, ha ilyet szeretnél keress meg: térbehangolás, negatív terek bemérése, fény hazába emelés, entitánsok levétele, szellemátjárók bezárása – szentelés.
Kereshetsz sorselemzéssel, és jövőbetekintő tarottal is – hasznos grátisz ajándékokkal várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. 
A sorsfordulatokhoz sok türelmet, alázatot, szerencsét és kitartást kívánok Mindenkinek – a Mindenható fényének áldása Veled! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu