Mágikus csodanap!

Újra felragyog Betlehem csillaga – a misztikus együttállás!

„Hittél, mert láttál. Boldogok, akik nem látnak, mégis hisznek.” (Jn 20,29)

Jupiter és a Szaturnusz nyolcszáz éve nem látott közelségbe kerül egymással. A Szentírás alapján Jézus Krisztus születését egy csillag adta hírül: a Betlehemi csillag.  Ugyanazt a csillagot láthatjuk december 21-én, ami a Megváltó születését jelezte.

2020 december 21-én, a Téli napfordulón az év legrövidebb és legsötétebb napján újra feltűnik az égen a betlehemi csillag kétezer éves jele. A Jupiter és a Szaturnusz közeli egymásállása alkotja a Betlehemi csillagot. A két planéta egyetlen fényes csillaggá fog összeállni. Ezt a jelenséget a dél-nyugati égbolton figyelhetjük meg, ha kegyes lesz hozzá ott ahol a nap lenyugodott – ha a természet kegyes lesz hozzánk és derült idő lesz a következő együttállás pedig 2080. március 15-én, majd 2400-ban következik be, ezért mindenképpen érdemes megfigyelni a jelenséget.

Érdemes ezen a napon hálaimákat felküldeni, mágikus varázslásokat végezni. Ha ilyenhez lenne kedved, szeretettel várlak angyal mágiára – misztikus varázslatokkal kereshetnek az spirituális úton járó ezoterikus Hölgyek! Varázslatos napot kívánok, Mindenkinek!
Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu