Mágikus időtérben

Az év harmadik tízmilliószoros napja: július 9.

A tízmilliószoros napok Buddha szent ünnepei a tibetiek hite szerint. Az úgynevezett dharmacsakra napokon minden gondolat, tett és szándék tízmilliószoros erővel hat. Emiatt csodás lehetőség arra, hogy bevonzzuk az életünkbe a jót, és hatalmas esélyt kapunk az égiektől az álmaink teljesülésére.
A teremtő napokon pozitív megerősítéseket használj. A pozitív tettek, cselekedtek hatása  tízmilliószoros erővel visszafordul hozzád és hatása áldást hoz rád.


Gondolj arra, hogy ezen napon valami jó fog történni veled. Lehet hallgatni rezgésszint emelő zenéket – emeljétek a rezgésszinteket, hangoljátok fel a csakráitokat. Mindenképpen a jóra összpontosítsunk, a pozitív gondolatokra. A gondolat teremtő akarat, amire gondolsz az erősödni fog – szerencsésre, sikeresre fordíthatod vele az életedet.
Fontos az is, hogy legyünk hálásak mindenért, amit csak eleddig elértünk – az Univerzum ereje által energiánk megsokszorozódik, a hála érzet egy nagyon magas rezgésszintre emel.
Ha ezen a napon pénzt költesz, kérd azt, hogy a kiadott pénz a Világot gazdagítsa és megsokszorozódva térjen vissza hozzád.
Légy türelmes magaddal és másokkal is – tégy valami jót ezen a napon. Légy vidám, inspirálj motiválj – mondj egy jó szót, küldj egy ölelést, egy mosolyt másoknak.
Kerüld a negatív gondolatok, a vitás helyzeteket, engedd el a félelmeidet, és hangold magad pozitívra. Csak olyat tégy és adj másoknak, amit te is szívesen elfogadnál.
A tízmilliószoros napok kristályai: az ametiszt kristály – a spiritualitás köve, a rózsakvarc kristály – a feltételnélküli szeretet köve, és a citrin kristály – a bőség köve.
Ezen a napon is törekedjünk a szeretetteljes hozzáállásra és a pozitív gondolkodásra. Minden amit magadból kirezegsz, az visszatalál hozzád. Ha teheted viselj minden a buddha napon fehér ruhadarabot, és kerüld el a  feketét, mert ezzel éppen azt vonzhatjuk be, amit nem szeretnénk.
Az év utolsó tízmilliószoros napja egyébként október 23. szerda lesz.
Pénz-bőség mágiával és szerelmet bevonzó, ill. a már meglevőt megerősítő fehér mágiás szeánsszal  is várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba –  regisztrálni mától lehet a programra.
Áldásos csodás lehetőségeket kívánok Mindenkinek! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu