Az új kezdetek hetében!

H e t i    t a r o t
július 8-tól július 14-ig.

Újhold után vagyunk. A Vénusz-Jupiter-Merkúr-Uránusz rezgések uralják az eget. Kapcsolati harmonizálásra, teremtő mágiákra, és karmaoldásra is szép, tiszta hetünk lesz. Tervezz okosan és figyelj oda a kommunikációdra. Pénzügyek terén pozitív időszak jöhet: szélesítsd a látóköredet.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) tűz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a rokonlátogatás – hasznos és egészséges a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.  Igyatok rendszeresen – hidratáljatok a nyári nagy melegben: a tiszta víz a legjobb szomjoltó. Kozmetikára, bőrápolásra,regeneráló és erősítő masszázsra, hajmosásra, hajvágásra remek lesz a hét elejének energetikája.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, kedden július 9-én,15:47-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – A harmónia egyensúly, kiegyenlítődés ideje. Kapcsolati, anyagi téren tehetünk rendet – léphetünk egy nagyot elodázott ügyeinkben. Új ismeretség is jöhet: kalandra, flörtre, szerelem is remek napok lesznek. Az egyre növekvő holdban cselekvésre, tettekre jó idő lesz: érdemes gyakorlati lépéseket tenni célok-álmok megvalósítása felé – a jelenlévő merkúri-vénuszi rezgésekben. Kedden Tízmilliószoros nap lesz – varázsolj, imaginálj, teremts! Ezen a napon minden hatalmas erővel hat majd – figyelj oda gondolataidra, szavaidra, cselekedeteidre. Teremtő meditációra is bejelentkezhetsz hozzám – várom az ezoterikát kedvelő Hölgyeket misztikus energiákkal angyalos szeánszra.

A hét közepe (szerda, csütörtök, péntek) föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet az olvasás – hasznos a takarítás, növényápolás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – remek vitaminforrás. Regeneráló és erősítő masszázsra – szerda, csütörtök: hajvágásra, péntek: hajmosásra,hajfestésre – a legjobb lehet a hét közepének energetikai tere. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Szűz jegyében jár, pénteken július 12-én, 4:06-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A NAP XIX. – Öröm, boldogság, siker ideje.
Csütörtökön a Vénusz az Oroszlán jegyébe lép át. Magabiztosabb erővel töltekezhetünk – Egy vidám-örömtelibb időszak indul el: keresd a hozzád hasonló magas rezgésű emberek társaságát, barátságát. Az elkövetkezendő időszakban  kedvező lehetőségek jöhetnek, ha igazlekü, tiszaszívü vagy.  A szaturnuszi hatásban karmaoldásra is remek idő jön el. Pénteken a plútói energia hozhat feszítő, nehéz eseményeket: kerüld el a kellemetlen helyzeteket, lásd tisztán a lehetőségeket –  tudatos erővel eredményes lehetsz. Csakra-aura tisztító behangolással, energetikai rezgésszint emeléssel is kereshettek: órás foglalkozásban ajánlom, szeretettel.


A hét vége (szombat-vasárnap) levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a mozi-színház-filmezés – hasznos a rendezkedés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Ne feledkezzetek meg a salátákról – akár estebéd is lehet egy-egy remek összeállítás, önmagában is kiváló fogás. Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, hajfestésre, erősítő-és regeneráló masszázsra szerencsés lesz a hét vége időtere. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek szerencsés sorsikus lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek. (A Hold a Mérleg jegyében jár, vasárnap július 14-én, 16:52-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Hold XVIII. – A lélek-lelkiség-érzelmek ideje.
Nagy lelki beszélgetéseket ütemezhetünk a hétvégére a merkúri energiákban megértőbbek lehetünk, jobban egymásra figyelhetünk. Szövetségek születhetnek, dolgok elrendeződhetnek. figyeljünk oda egymásra és törekdjünk a megértő támogatásra.  A marsikus-uránuszban kapcsolódhatunk meditációnkban a Felsőbb Világokhoz. Felsőbbrendű Én – lélekrészeket harmonizáló –  angyalos vezetett meditációval várom a Hölgyeket, ha hangolódnál, emelkednél remek spiris program lehet.


Ügyelj oda hogy reagálsz szélsőséges helyzetekre a plútói erőtérben. Hogy mások hogy bánnak veled, az az ő karmájuk. Hogy te hogy reagálsz az a tiéd. Spirituális Emberként élni annyi, mint Isteni fényedben teremteni sorsodat – tudván, hogy jövőd a jelenedben formázza világodat.
Továbbra is várom szeretettel ezoterikus programjaimra a hölgyeket: https://asajah.hu/ezoterikus-programok-2024-julius/

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu