Mágikus napunk lesz!

Január 24, szerda. Merkúr-Plútó együttállás.

A Plútó a változás, az átformálás erejére utal és az élet azon területén hat, amelyek a legnagyobb változásoknak vannak kitéve.
Merkúr pedig a logika és az értelem, valamint a társalgási mód és a társadalmi érintkezés jelképe. A logikus gondolkodásmódot, az értemet, az észt és az észlelést irányítja. Azokban a munkákban hat, amelyekben az ábrándra, az ügyességre, energiára és gyakorlatiasságra van szükség.

„Ne feledjük: a türelem a bölcsesség tartópillére! Frédéric Mistral

Varázslatos energiákban leszünk – meditációkban, spirituális gyakorlatokban erős spirituális energiákkal érintkezhetünk.
Mágikus szertartásoknak kedvező időben vagyunk. Angyali  teremtő mágiáknak is erős energiákban leszünk, Mihály Arkangyal napja van ma, az Időkapuban Umabél őrangyal áll, aki nekünk csodás előérzetekkel segít.

A kommunikációnk lenyűgöző lesz társasági életünkben.
Komoly döntések meghozatalára is megértünk. Az idő kedvező a mély beszélgetésekre, tisztázó helyzetelemző lehetőségekkel. A kommunikációnk lenyűgöző lesz társasági életünkben. Életvezetésünk megváltozhat – jobban önnön magunk leszünk. Önbizalmunk kiteljesedvén, sikeres napunk lehet. Kulcsszavak: Jövőkép  – lehetőségek – fejlődés  – tisztánlátás.
Átlátható válnak a hatalmi játszmák, a rögeszmés, manipulatív emberek szavának nem adunk többé hitelt. Meglátjuk a valótlant, és csakis az igaznak hiszünk.

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Ezotéria – Tarot – Sorsfordulatok.