Mágikus szerelmi mantrák

A mantrák szent hangok, amelyeket a szellemileg megvilágosult emberek hallottak a meditációban. Mantra megnyitja a mennyei kaput az isteni energiák bizonyos forrásaival, amelyeket az emberek életükbe engedtek. Ha kedved érzel, láss hozzá és mantrázz!

Szerelemvonzó mandala

A szeretet és a női energia mantrája.
“Toumi Bhaja Re Mana
Tumi Japa Re Mana
Om Shrim Ram Jaya Ram
Japa Re Mana.”

Ez a szeretet és a gyengédség nagyon szép mantrája, kitölti a lelket a szeretettel és a világgal való harmónia fényével. Az ember életébe vonzza a szeretetet. Ha vitatkozott a szeretettekkel, az énekelt szent hangok segítenek egyeztetni. Ha mantrát hallgatsz és énekelsz, akkor ez egy nagyon jó jele annak, hogy az aura negatív rezgései tisztulnak.

Tara zöld mantra
“Om Tara Tuttare Toure Soha.”

Ez a mantra egyensúlyba hozza a lelket, feltárja a nőiességet és a vonzerejét. A férfiak figyelni fognak rád! Amikor mantrát énekel, mentálisan forduljon Tara istennőhöz, és kérjen segítséget egy szeretett ember megtalálásában. Ezt a mantrát a vágyak teljesítésének mantrájának tartják.

Az ellenkező nemű érdeklődésének vonzása
“Om Kurkulle Hum Khri Svakha.”

Ez a mantra az ellenkező nemű személyét vonzza. Énekelheted a szavakat, gondolsz egy bizonyos férfira / nőre, vagy csak elképzelheted, hogy valaki figyelmet fordít rád. A szent hangok képezik az aura körüli sugárzást, ami nem lehet figyelmen kívül hagyni. Folyamatosan énekelj, amíg el nem éred az eredményt.

Nagyon erős szerelmi mantra
„Ek Ong Kar Sat Nam
Purgh Nirbho Nirver
Akal Murat Ajuni Seibhong
Gur Prasa Jap
Hell Sach Jugat Sach Hebhi Sach
Nank Hoshi Bhi Sach.

A szent szavak szó szerint felrobbantják az ének körül lévő helyet, láthatatlan energiákat mozgatnak. Ezek az energiák megtisztítják a helyet minden negatívból, égetik a körülötte lévő sötétséget. A szeretet, a harmónia és a béke rohanás új fényereje a tiszta térbe. Legalább három hétig énekeld a mantrát – segítheti a kapcsolat helyreállítását.

Az isteni energiák megváltoztathatják az életet a helyes irányba, gyógyíthatják a testet és a lelket, kitölthetik a szívét a szeretet világos érzésével.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu