Kezdetét veszi az Ikrek hava

Május 20-án 21 óra 37 perckor a Nap az Ikrek jegyébe lép át, és  egészen június 21-ig ott is fog tartózkodni.


Május 20-án a Nap a levegős Ikrek jegyébe lép át – optimista-friss erővel tölthet el és új élményeket hozhat.  Az  emberek most jobban megnyílnak, és  mozgékonyabbá válnak. Ismerkedni, jönni-menni, beszélgetni, informálódni lesz nagyobb kedvünk – valamiféle izgalomra vágyunk.
De vigyázat a pletykálkodásra is teremthetnek egyesek jó alkalmat. A szóbeszéd olykor valótlan, s igaztalan. Hallgass a józan eszedre, mielőtt ítélkeznél, s másokat vádolnál valamivel.
Az  Ikrek bolygója a Merkúr. A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld őt, ha elakadnál, kérd bátran  a segítségét.


Ezen időszak kedvez a kereskedelemnek, a kommunikációnak is egyben. De jó időszak utazásokra és információgyűjtésre, tanulásra és vizsgákra is. Kapcsolatrendszerünkre is segítőleg hat, gyakorlatiasabbak lehetünk. Figyeljünk azonban, mert szétszórtságot is hozhat. (Csakra-aura harmonizálással jöhetsz hozzám bátran, egységbe hozlak.) Szeretettel várom továbbra is foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu