Május – pünkösd hava, tavaszutó, ígéret hava

Mágikus májusban!

A május az ötös szám rezgése alatt áll: Az 5-ös szám az önbizalmat, a rugalmasságot, az önkifejezést, az optimizmust képviseli. Légy rugalmas, rezegj együtt a változásokkal.
Májusra a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarotból Az Uralkodónő III. tarot lapot húztam: Ez a teremtés lapja. A szimbolikája: Termékenység, elfogadás, kreativitás, teremtés, terveink termékeny táptalajon való fejlődése, életünk önálló uralása, irányítás, bőség, beteljesülés.
Áldásos energiákkal segítenek az égiek, de ugyanakkor feszültséget is hozhat ez a hónap. Tedd azt, ami a lelkednek jól esik, tudatosan keresd a jó megoldást mindenre, rémhírekre ne fókuszálj, töltekezz a természet szépségeivel.
Légy hálás mindazért, ami boldogságot hoz. Keress új lehetőségeket és új utakat a gazdasági életben – higgy a Sors támogató erejében!


Május legjelentősebb napjai:

Május 1, 2, 3-án szoros Uránusz-Nap együttállás támogatja, hogy elhagyd önkorlátozásaidat, emeli a szabadságvágyad. Csodás új gondolatokkal, ötletekkel ajándékoz meg. (Angyalozással segíthetek, hogy meghalld a saját belső hangodat.)

Május 1-17. között a Kos-Mérleg-Jupiterben erősen konfliktusos időszak, hallgass a józan eszedre – keres a békét, a szövetséget, a kiegyensúlyozott kapcsolat felé törekedj. (Fényrehangolással segíthetek – angyali békítő energiákkal segíthetek.)

Május 4-én a Merkúr az Ikrek jegyébe lép. Kommunikációnk könnyedebb lehet, az információáramlás erősödik, te is rugalmasabb lehet élethelyzeteidben. (Oldással kereshettek.)

Május 9-én a Vénusz is átlép az Ikrek jegyébe. Ez az állás a kapcsolatépítésnek, az ismerkedésnek kedvez. (Szerelmi mágiáknak jó ideje ez – segítek, a bevonzásban, ha megkeresel.)

Május 11-én 20 óra 59 perckor Újhold üdvözöl a Bika jegyében. Manifesztálni, teremteni lehet kedvedre – ha tudod, hogy mit akarsz azt is éred. (Szerelmet, bőséget bevonzó varázslatokkal várlak benneteket.)

Május 14-én a Jupiter a Halak jegyébe lép. Felerősödik a megértés, az alkalmazkodási vágy, előre megsejtéseid, megérzéseid lehetnek. (Ha nem így lenne, harmadikszem csakra tisztítással keress meg.)

Május 20-án 21 óra 37 perckor a Nap az Ikrek jegyébe lép át,s ezzel kezdetét veszi az Ikrek hava. Ez kedvez a kereskedelemnek, a kommunikációnak is egyben. De kapcsolatrendszerünkre is segitőleg hat, gyakorlatiasabbak lehetünk. Figyeljünk azonban, mert szétszórtságot is hozhat. (Csakra-aura harmonizálással jöhetsz hozzám bátran, egységbe hozlak.)

Május 26-án Tízmilliószoros napunk lesz és 13 óra 13 perckor a Nyilas jegyében beköszönt ránk a Telihold – ez most családi dolgok oldására jó időszak. (Blokkoldással, oldással veled leszek.)

2021. május 30-tól június 23-ig a Merkúr tolatásba kezd. Felerősödhet a szétszórtságunk, ami a feladataink elvégzésében nehézséget okozhat. Ez jelentősen összezavarhatja a kommunikációt és az információk áramlását, félreértések adódhatnak, a technikai dolgok is elakadhatnak, anyagi ügyekben megvezethetnek, de kapcsolati gondokat is okozhat. A túlköltekezés veszélye is fennállhat, és a közlekedésben is akadhatnak gondok-blokkok. (Sorselemzéssel – három hónapos tarot előretekintéssel belenézhetünk a jövődbe.)

Összegezve még néhány gondolat: A hónap elején május 7-től 10-ig a Vénusz a Plejádokban lesz – termékeny időszakot jelöl ez az állás.  A hónap közepétől május 19-23 között a is a Fiastyúkba lesz anyagi biztonság megteremtése, szerződés aláírás stb. – termékenység, teremtés, kreativitásra jó idő.  A május 7-8, illetve 22-23. az úgynevezett ‘harag-napok’ – tüzes energiákkal telítődhetsz – mindenképp csendesedj le és a harmonikus énedre hallgass. Május 27-31 között a Vénusz-Merkúr együttállásban emberi kapcsolataid minőségét jobbá tudod tenni. Megbeszélésre a legjobb időben lehetsz: békülés, megbocsátásra készítsd fel a lelkedet. Dolgok rendezésére jó idő, gyökeres, radiális életmódbeli váltásokat hozhatsz a Merkúr-Plútó- Szaturnusz időszakban: május 14, 15, és 16-án.
Ismerkedésre is remek idők járnak a tavaszban, sokan megtalálhatják most a társukat. Bátran keress új élményeket, flörtölj, barátkozz, ismerkedj – nyisd ki a szívedet!
Méregtelenítésre használhatsz oldó meditációkat, gyógyteákat, sportolj, mozogj, vezesd le a feszültséget. Tartózkodj többet a szabadban, a napon, a friss levegőn – ha teheted szeretteid körébe tölts még több minőségi időt. Élvezd a természet adta jó lehetőségeket!
Ha angyaloznál, most  Metatron és Sandalphon arkangyalt hívhatod, hogy a változásokhoz erőt adjanak és energiájukkal melletted legyenek.

Ígéretes, spirituális fejlődést hozó napokat kívánok szeretettel ebben a csodálatos hónapban!

Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu