Maradj pozitív!

Augusztus 15. Vízöntő Telehold

A Telehold csütörtökön 14:37 perckor telítődik a levegős Vízöntő jegyében.

A Telehold mindig tisztulós időszakot mutat – nagy energiák hatnak, gondolataidban hozhat egyfajta új, más irányváltást is számodra. Elengedheted a téves elavult régi ideológiáidat, lehúzó, energiátlan élethelyzeteidet. És új pozitív, jó szokásokat vehetsz fel, értékrendedet is felülírhatod. Nem tilos újragondolni az életed, és átalakítani olyanra, amilyenre vágynál, ebben a lehetőségeid és képességeid szerint cselekedj.
Úgy általában a Telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.


Mos feszült energiák lesznek, kerüljétek a konfliktushelyzeteket. Egyesek lelkileg is érzékenyebbek lesznek, akár a viták szakításhoz is vezethetnek. Szavaidra, tetteidre vigyázz, ne bánts, ne sérts meg másokat. Légy diplomatikus. Fontos döntéseket ezen a napon ne hozzatok. A sebészeti beavatkozásokat is jobb kerülni. Nehéz napnak ígérkezik – ma ne harcolj, na küzdj – engedd, hogy elteljen.


Szelektálásra, lomtalanításra egyébként kiválóan alkalmas ez a nap – amit már régóta tartogatsz, de hasznát nem veszed, attól most megválhatsz. Ezen a napon szívesen és szeretettel és nagy lendületben végezhetsz mindenféle karitatív munkát – Nagyboldogasszony napja van, Szűz Mária mennybevételének ünnepe. Ezen a napon a szerelemmel kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje – szerelmi jóslással, szerelmi mágiákkal, már meglevő kapcsolatokhoz megerősítő varázslatokkal, és bevonzó szerelmi angyal mágiával szeretettel várlak. Ha elakadtál párkapcsolati dolgaiban bátran keress meg!

Az Időkapuban  Reijél őrangyal áll, az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: „Reijél angyal kérlek szabadíts meg az ellenségeimtől,  akik szeretnének célomtól eltéríteni, és a barátoktól akik nem engednek kitörni az éppen divatos, hamis értékek fogságából. Tölts fel engem lelkesedéssel és bizalommal, kelts bennem heves vágyat, a jó ügy szolgálatára.  Ámen.”

Mindenkor higgy magadban, abban, hogy értékes és szerethető vagy!

Elengedő és teremtő mágiákkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás
Tanácsadás – spirituális technikák
Kapcsolat:  06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is előre egyeztetés szerint.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is kereshetsz.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php