Változtass az Életeden!

A GONDOLATAIDDAL KEZDD EL!

„Amilyen a gondolatunk, olyan az életünk.”Czipper Ágota

Figyelj mire gondolsz, mert aminek energiát adsz az növekedni kezd! Ha úgy érzed, hogy a monotonságba süpped minden. Ha úgy látod, hogy nem mozdul semmi körülötted, ha úgy tűnik, hogy elakadtál. Itt az ideje, hogy változz, és változtassál. Félünk az újtól, de az új hozza a változást is egyben. Tégy minden nap valami apró dolgot, amivel hozzászoktatod magad az ismeretlenhez, a változáshoz, a változtatás igényéhez.  Csak egy kicsit hordj más frizurát, csak egy picit járj más úton a munkába, csak egy cseppet gondolj valami másra, mint amire szoktál… Olyan dolgokat tégy, ami örömöt okoz, ami felfrissít, ami energetizál, ami lendületbe hoz – legyen sikerélményed valamiben, ami neked fontos.
A rossz életű emberek negatív mocsárban tocsognak – aki hazudik, aki lop, aki csal, aki másnak rosszat akar, aki pénzért árulja a testét, aki az ördöggel cimborál, szennyezett emberekkel érintkezik, annak nem fordul a szerencséje. Az mindig azokat a helyzetek és embereket fogja bevonzani, amilyen gondolatai vannak.

Ha változtatni szeretnél kezdj új életet! Néha a depresszió, az elfojtott düh nem engedi, hogy világosan és tisztán gondolkozz. A tudatosság nagy előny, használd a józan paraszt eszedet. Hangold magad örömre. Nevess, táncolj, mozogj, szeress. Hintázz egyet, vagy csússz le a csúszdán, kényeztesd a belső gyermekedet. Egy jó kis masszázs is kitisztítja a negatív energiát, avagy egy nagy energetikai tisztító kezelés is sokat javíthat a gondon. Más emberré tehet, kívül-belül – általa megújulhatsz, szinte megvilágosodsz: új gondolataid lehetnek a változtatáshoz, a jobbításhoz. Néha az is elég, ha a barátnődnek kibeszéled magad. Háziállatod szeretettel tölt fel – tarthatsz, kutyát, macskát, vagy bármi mást, ami neked kedves. Mantrázhatsz, hogy jobb kedvre derítsd vele magad, hívhatod az őr, vagy az arkangyalodat, akár a boldogságangyalodat, hogy rezgésszintedet felemelje, s általa kellemes hangulatba kerülhess. Pozitívan, emelkedett rezgésszinttel minden sokkal könnyebb. Kedvezőbb lehetőségek jönnek, kellemes helyzetek, találhatnak meg, és magas rezgésszintű emberek segíthetnek. Gyere el hozzám, segítek felhangolni a csakráidat: depresszióoldás, félelemoldás, önbizalom erősítő tréningek. Változtass az életeden, engedd, hogy a szerencse melléd szegődjön!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Spirituális terápiák – tanácsadás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php