Légy teljes egyensúlyban önmagaddal!

„Néha az embernek szakítania kell a múltjával, hogy legyen jövője. Ezt soha nem könnyű megtenni. Ez az egyik különbség a túlélők és az áldozatok között. Elengedni azt, ami volt, hogy túlélje azt, ami van.” – Karen Marie Moning

Azt szoktuk mondani, ha valami nem sikerül, hogy: ‘Nem akartad eléggé!’ Ha kimerültél, ha belefáradtál az életküzdelmeidbe lehetséges, hogy tényleg nincs már erőd újba kezdeni. Alacsony vibrációval teremteni, lépni sem lehet. Tudatos energiákkal feltöltelek, és arra inspirállak, hogy változtass a megrekedt helyzeten és indulj el egy fényesebb útra.  Álmodd és tervezd meg, azután cselekedj. Ne rúgj fel mindent egyik napról a másikra, hanem lépésről-lépésre haladj, nyugodt erővel, céltudatosan. A blokkok oldásra, szívcsakra tisztítást, és tudattisztítást ajánlok Neked, hogy friss erővel kezd el a holnapot.


Kezdődhet a sorsátalakítás.
A terápia része: teljes, test-meridián, csakra-aura harmonizálás, szívcsakra tisztítást, és tudattisztítást ajánlok Neked. Rezgésszint emeléssel segíthetek, hogy friss erővel kezdhesd el a holnapot! Keress, ha úgy érzed lemerültek készleteid, ha belefáradtál, ha nincs elég életkedved, lelassultál!
Angyalmágiákat is alkalmazhatunk a blokkolt helyzetek feloldására. Az „Új Élet teremtő meditáció” is a program része.

Személyes jóslások, sorsfordulati elemzések, számmisztika, csipetnyi asztrológia, karmaszámítás – tarot. Tudd meg, hogy mi az ami Rád találhat, ami elkerülhetetlen, s ami bevonzható lehet a tudatos energiákkal.
Ez a másfél óra rólad fog szólni, Te leszel a főszereplője, Téged segít. Aktívabbá válsz és lesz elég erőd és hited, hogy célodat elérhesd!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – Spirituális terápiák
Auraolvasás – rontáslevétel

Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php