Változás az égen!

„Az ember valahogy természeténél fogva arra van kódolva, hogy a világban tapasztalható jelenségeket ellentétpárokban lássa: kelet és nyugat, Mars és Vénusz, logika és érzelem, bal és jobb. Az élet legtöbb területén azonban általában nem kell valamelyik oldalra állnunk, sőt sokszor veszélyes, ha mégis megtesszük.”  – Daniel H. Pink

A Szaturnusz (szept. 18-tól újra indul) és a Plútó még várat magára egészen október 3-ig, a Neptunusz november 26-ig, az Uránusz 2020 január 11-ig inaktívan – hátrál. A Jupiter viszont igen aktívan mozog augusztus 11 óta, szerencsés kezdeteket jelölve.

Kezdetét veszi a változás – kellemesebb, kedvező napok jönnek!

Augusztus 18-án a Mars bolygó a Szűzbe lép.
Hangulatilag rendezettebbé válhat a kommunikációnk is. Ebben a  Merkúr is besegít. Életkedvünk, és energiaszintünk erősen megnő – aktív napok jönnek. Erős energiákat kaphatsz, ha valamibe mostanság fogsz majd – ez majd sikerorientáltan motiválhat. (Asinel angyal energiáját használd, nála jó pártfogóra találhatsz.)

Augusztus 21-én a Vénusz az Oroszlán jegyéből a Szűzbe lép át.
Költözéshez jó energiákat kaphatunk, akár külfölddel kapcsolatosan is. Sokkal empatikusabbak leszünk majd, és toleránsabbak. A harmóniát keressük kapcsolatainkba, az összhangot kapcsolódásainkban. az együttérző energiákban könnyebben beszélgetünk, ismerkedünk majd. Lehet rendet tenni a házasságban, az együttélő viszonyokban is, baráti társulásokban. Új kapcsolatok alakulatnak, új ismeretségek szövődhetnek, talán valaki rátalál az igazi párjára is. Lépj ki a komfortzónádból – mozdulj – ismerkedj, barátkozz, – ne a magány válaszd társadul, inkább igyekezz, mert most párra is találhatsz. (Előnyben van akinek kettes személyes éve van. De ha nem vagy kész még rá akkor az angyalmágia most jól jöhet.)

Augusztus 23-án a Nap a Szűzbe lép.
Kommunikációnk finomodik – barátkozó kedvünk is egyre megnő.
Ez az állás az üzleti életnek és a magánjellegű kapcsolódásoknak is kedvez. A társulásoknak is szerencsét hozhat, a vállalkozásoknak is nagy lendületet adhat. Újra elindul az Élet! Ha újba kezdenél most megteheted. (Érdemes azért rálesni kivel szövetkezel. A tarot és a számmisztika is segíthet ebben.)

Figyeljünk a belső megérzéseinkre – s ha elakadnál sorsdolgaidban, kérheted a bolygók arkangyalainak energiáját segítségül.
A Vénusz őrzője Haniél arkangyal. Ha megszólítod őt: Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.
A Mars őrzője Kamaél. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
A Nap őrzője Mihály arkangyal. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a Nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.

Szerencsés fordulatok kívánok nektek az elkövetkezendőkben – haladjatok pozitív irányban mindenben!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások, rezgésszint emelés, csakra-aura harmonizálás.
Angyalmágiák
Oldás, blokkoldás
Rontáslevétel
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető vagyok – a külföldiek, vidékiek számára – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php