Márciusi energiák a kikelet havában

Március – Böjtmás hava – Tavaszelő – Kikelet hava

Március a hármas szám rezgése alatt áll – szent szám. A hármas számot a Jupiter képviseli. A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala – hívhatod őt segítségül ebben a hónapban, ha elakadnál sorsdolgaidban.
A tarot nagy arkánumának Császárnő lapját idézi – Termékenység, elfogadás, kreativitás, teremtés, terveink termékeny táptalajon való fejlődése, életünk önálló uralása, irányítás.
A március a befelé fordulás, önmagadra tekintés energiájával kezdődik, majd a tervezés időszakával folytatódik – az újjászületés hónapjában sorsikus rezgésekkel köszönt be a tavasz. Alakítsd úgy az életedet, hogy az örömödet szolgálja.
A hónap kulcsszavai: fejlődés, természet ereje, elevenség, életerő.

A hónap legfontosabb napjai

Március 1-én a jelenlevő merkúri  energiák a megbeszéléseknek adnak remek alkalmat – angyalkommunikációra is szerencsés időszak. (Küld fel az égbe vágyaidat – angyalozással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!)

Március 3-6 közötti napok a kreatív alkotómunkának kedveznek.(Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)

Március 4-én a Mars a levegős Ikrek jegyébe lép. Kommunikációnk gördülékenyebb lesz – vigyázz azonban a szétszórtság csapdájába ne ess – tervezz célszerűen. (Önbizalom erősítő tréninggel segíthetek az új lehetőségek céltudatosa elérésében.)

Március 8-12 közötti időszak a mágiának kedvez – neptunuszi energiákkal töltekezve  meditációra is jó alkalom lesz. (Teremtő mágiákkal kereshetsz.)

Március 13-án 11 óra 21 perckor köszönhetjük a Halak Újholdat – az elengedés, és vágyak megfogalmazásának ideje lesz. (Elengedő, teremtő mágiákkal, angyalozással is kereshetsz.) Egyébként pedig a március 13, 15, 16 a radikális változtatásnak kedvez,  plútói energiákat képviselve. (Angyalos teremtő mágiákkal várlak az újholdas energiákban.)

Március 15-én a Merkúr bolygó a  vizes Halak jegyébe lép. Felerősödhetnek megérzéseid, előre megsejtéseid – ez az érzelmekkel átitatott mély lelki beszélgetések ideje lesz. (Jóslásra remek lesz!)

Március 20-án 10 óra 37 perckor lép a tüzes Kos jegyébe a Nap. Energikusabb energiákkal áldanak az égiek – dinamikusabb napok jönnek. Ugyanezen a napon, 10 óra 38 perckor lesz Tavaszi Nap-éj egyenlőség – a mágikus „lencsemágiáról” ne feledkezz meg.Új dologba érdemes belekezdeni: cselekvő termékeny időszak lesz március 20-tól egész hónapban. ( Ha lemerülnél csakra-aura tisztítással és energetikai szint emeléssel is jöhetsz hozzám, bátran.)

Március 21-én este a Kos jegyébe lép a Vénusz bolygó. Legyetek türelmesebbek egymással, őrizzétek a harmóniát – kezdeményező erővel lát el tüzes energia – ügyeljetek a konfliktusveszélyes helyzetekre. (Párkapcsolati, szerelmi jóslással, tanácsadással hozzám bátran jöhetsz.)

Március 25-28 szaturnuszi energiák hatnak- jó ötleteid születhetnek sorsdolgaidban – harmonizálásra is jó időszak. (Ha nem így lenn tarot opciókkal belenézhetünk a jövődbe.)

Március 28-án 19 óra 48 perc, Mérleg Teliholdat köszönhetjük – az korlátok elengedésének nagy ideje lesz.  Meditációra, jóslásra, mindenféle spirituális tevékenységre remek az időzítés. (Oldásokkal, blokkoldással elengedő meditációkkal várlak.)

Március 29, 30 31-én a  Merkúr-Neptun találkozik, amely a  mély lelki-őszinte kommunikációnak kedvez. Spirituális időszak – meditációra is igen jó lehet. (Csodás angyal meditációkkal kereshetsz.)

Engedj el mindent, ami akadályoz, vagy visszahúz terveid megvalósításában – add meg magadnak a lehetőségek vágyát, és vedd észre az élet szépségeit. Szentelj magadnak több időt az elfogadásra, az önfejlesztésre, és a magasabb világokkal való kapcsolattartásra.
Ha bővebb  információra vágysz heti tarottal minden héten jelentkezem a weboldalamon – személyre szóló inspirációt, útmutatást egyéni konzultációban kérhetsz tőlem. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
Az aktív friss energiákban, az ébredező természet csodájában misztikus erőtérben áldott szép teremtő hónapot kívánok, szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu