Megbocsátani a megbocsáthatatlant…

A harag a legerősebb méreg.
A megbocsátás elengedhetetlen része a spirituális lelki fejlődésünknek. Ez a  boldogságprogramunk részeként nap, mint nap aktuális lehet. A megbántás formái lehetnek negatív szavak, de néha fizikai bántalmazást is takarhat. Ha ragaszkodunk a múlt sérelmeihez bezárjuk azokat a tudattalan mélységeibe. A harag és düh energiák súlyos mérgeket szabadítanak rád, és átíródva a fizikai testre komoly fizikai tünetként betegségeket indíthatnak el. A megbocsátó erő gyógyító erő – egy  kiteljesedett lelki állapot.

“A megbocsátás sokkal több, mint elnézést kérni; ez egy döntés arról, hogy elengeded a sérelmet, és engeded, hogy a szeretet újra áradjon.” – Bob Gass

Egyik alkalommal egy fiatal hölgy keresett meg azzal a gonddal, hogy régóta tartó párkapcsolatában nincs fejlődés, csak toporgás van, amolyan langyos víz. Valami nincs rendben vele, s időnként még a csontjai is fájnak. A tanácsadás során, a konzultáció alatt az égiek megmutatták a lényeget: a hölgy lelke nehéz, súlyos haragot, mérget tárol … Elnyomott érzelmek negatív energiája uralta el a fizikai testét.  Így aztán nem tudtak egymáshoz közelebb kerülni a párjával. Mint egy rontás nehezedett rájuk ez a félelmetes erejű lehúzó energiaköd. Egy energetikai tisztító kezelést ajánlottam fel a hölgynek ezek után.  Ahogy elfoglalta a helyét  szinte mozdulatlan lett az egész tisztítás alatt, mintha jelen sem lett volna, elmerült a régmúltba. Mindeközben egy kis hegyi házat láttam…tél volt, fagyos hideg. A fiatal hölgy kabát nélkül állt a nyaraló előtt…aminek az ajtaja zárva volt. Hiába zörgette…nem nyitotta ki az, aki bent volt. S onnan belülről rideg, érdes férfi hang üzente ez a  büntetést, mert vétkezett szerinte. A kezelés után rákérdeztem, mi történt ott, akkor, azon a fagyos éjjelen – mert a történetének ami most van, ez a megfejtése. Hosszasan gondolkozott, majd azt mondta, hogy fogalma sincs…milyen érdekes. Majd elsápadt, és sírás fojtogatta…  megkönnyebbült és emlékezni kezdett: Igen, mondta – a barátom egy szilveszteri éjszakán kizárt a hegyi nyaralóból, mert összevesztünk, és agyon megfáztam, órákig nem engedett be… borzalmas élmény volt az összeveszésünk. Haragban éltünk, majd  újra összejöttünk…és ez lehet az oka talán annak, hogy a sérelmek miatt, ami elnyomtam magamban nem tudtam őt soha a  szívemhez közelebb engedni. Igen, pontosan ez a magyarázat – válaszoltam neki; és örülök, hogy ezt te mondtad ki, itt a jelenben a mostani önmagadnak. A harag elmúlt, a fekete energia feloldódott – pár kezelés után a csontok is gyógyultak. Hogy mi történt azóta velük…nos, meg fogtok lepődni –  összeházasodtak! A férfi megkérte a kezét, s ő igent mondott, igen szép kis lagzit csaptak. Helyes kis pár lett belőlük, egyforma-formák, mindenben megtalálják azóta is  a közös hangot.
És hogy mi ebből a tanulság: ha meggyógyítjuk a múltat sokkal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak rezgésekkel rendelkezünk és harmonikusabb energiákat képviselünk.
Minden jó, ha jó a vége…a hepiendes történetek száma ezzel gyarapodott. Az, hogy újból segíteni tudtam egy gondban, engem is boldogsággal tölt el. Aki meg tud bocsátani, erős – így gondolom, azóta is.

Léleköléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- energetikai tisztítások.
Oldás, Blokkoldás – elengedés.