Rajtad áll hová csatlakozol…

Csodás termékeny energiákat adnak az égiek!
Aki kész elindulni sorsát változtathatja meg. Nem valaki más teszi ezt meg… ne várd, hogy valami változzon, és átalakuljon körülötted. Neked lehet lépned nagyot, hogy változzanak a dolgok, a helyzetek, s veled együtt az emberi kapcsolataid… Ami történik az csupán az a lehetőség, hogy nagyobb erőd lesz lépni. Jobb, kedvezőbb  a lehetőség arra, hogy cselekedj, nagyobb az inspiráció, a motiváció ereje benned. Aki csak várja, hogy történjen valami az még nem lett ezoterikus ember –  csupán megérintette a spiritualitás világa egyszer. Ők az exoterikusok táborába tartoznak, a félmegoldásokkal beérők közé… Akik csak hallották, hogy valami lesz…De azt, hogy nekik kell azt a valamit megtenni, azt hogy az az előttük álló lehetőség, azt már nem látják, mert nem akarják látni,  mert dolguk lenne vele…fejlődni pedig nem akarnak még. Nem történik így velük semmi sem, üres marad az életük… majd lapoznak, s mennek tovább – elképzelni sem lehet, hogy hová. Az ezoterikus ember lép és cselekszik, erőt kap, és használja, mert tudja jól hogy az égiekkel együtt harmonikusabbá teheti a sorsát. Rajtad áll tehát, hogy hová csatlakozol: A babonás exoterikusok, vagy a spirituális ezoterikusok táborába.


„Ha túl sok  foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál.”  – Paulo Coelho

A mai nap nagy lehetőséget rejt! Április 13. péntek – Nem a babonás, hisztérikus prikézsia a lényege. Nézd ezt is spirituálisan: a számmisztika négyese semmi okot nem ad erre. A mai napnak hatalmas erőt az Hold-Jupiter-Plútó együttállása. Hangolódj az energiákra és alakítsd át a sorsodat – léphetsz nagyot előre. A Hold az érzelmeidet hangolja, a jupiteri erő  a bölcsesség energiáját erősíti, a plútói rezgés  segít az átalakításban neked.
A tarot nagy napja van: az időminőség kedvező  a jóslásra. Ha kapcsolódni szeretnél a felsőbb világokhoz – most megteheted, mély meditációban elérheted. A mai napra hangolódva  a  Nagy Arkánumból  a Pápa lapját húztam. A megvilágosodott tisztaság transzcendentális energia. Légy bölcs ez a lap ezt  mutatja. Ha hagyod most ‘magasabb éned’ vezethet – súgnak az égiek, engedd meg magadnak, hogy átírd a jelenedet –  fénnyel teli úton juthatsz el a  jövődbe. Engedd csak el ami menni akar, és fogadd azt, ami jön hozzád. Bölcsen, okosan, tudatosan használd az energiákat és merj cselekedni. Mert most nagy szerencséd lehet!
Az Időkapu most is nyitva áll. A mai nap az Időkapuban  Mahasjah Őrangyal tartózkodik,  a  Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segíthet a békekötésben, a kibékülésben is; ha kérjük őt jósálmokat is bocsáthat ránk a tudatalatti tudattalanban.
Ha indulnál már, s nem tudod merre hová – tanácsadásra várlak –  az opciók mutatják a lehetőségeket és a megoldásokat is Neked.
Fogadd áldásnak a lehetőségeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.