Megérdemled a tiszta szerelmet!

Pedig ott voltak a jelek…

Amikor sírsz-rísz,  nyüszögsz és panaszkodsz a barátnődnek, hogy már megint csalódtál,  mert nem jó pasit választottál…pedig  meg volt benned az akarat, hogy szeress és szeressenek. Aztán eszedbe jut, hogy voltak bizony áruló jelek…

Párkapcsolat elemző tanácsadásaimon sokszor elmondom a hölgy ügyfeleimnek, hogy: mielőtt mélyebb kapcsolatot létesítenél valakivel mindig kommunikálj, sokat beszélgess, ismerkedj, fedezd fel őt, azaz: ismerd meg!  S majd,  ha úgy látod, hogy ő az a különleges, akivel jól érzed magad, akinek a társágában szabad vagy, illik hozzád, jó vele, szárnyal vele a kedved,  azzal az illetővel érdemes lehet kipróbálni az  együttjárást. Ha azonban kételyeid vannak, zavar valami benne, de csak tereled a figyelmedet, hogy ne vedd észre, mert végre van valakid, tehát elnézed neki azt a kicsiny rosszat egyre kellemetlenebb lehet a társasága – szoronghatsz vele, nem érzed őszintének, és egyre csalódottabbá válhatsz. És ha még mélyíted is vele a kapcsolatodat jönnek a gondok, a félreértések, a széthúzások, a veszekedések, a csalások, a már meg nem magyarázható, lehetetlen élethelyzetek.
És nem okolhatsz senki mást, csak magadat, mert Te  mentél bele… pedig ott voltak a jelek…

Amikor elbeszéltek egymás mellett, félrecsúszhatnak a dolgok. Ha elhidegül egy kapcsolat – válásra, szakításra kerülhet a  sor.  Ha gond van, oldani lehet a blokkot, de ha már nincs a szívetekben szeretet egymást iránt, ott segíteni nem lehet, továbbrezegni-kirezegni ajánlatos lehet. Ha ott maradsz egy értéktelen, lelki fájdalmakkal teli kapcsolatban önsorsrontást cselekszel önmagad ellen.
Szeretettel ajánlom ezt a filmet azoknak, akik máshogyan gondolkodnak. Azoknak, akik esküt tettek egymásnak, hogy jóban-rosszban: https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php?fbclid=IwAR1dy9S5eH4U2HCcF1BMF6vyNEqPM-esI3hgYN1rHB2PkGjkmQCUnuhyM7M
 

Egy kapcsolatban mindig felmerülhetnek nézeteltérések, amit rendezni lehet – nem vitával, hanem megbeszéléssel, átbeszéléssel, együtt gondolkodással, együtt teremtéssel. Minden kapcsolat tükör, minden kapcsolatban vannak kompromisszumok. és csak akkor működik jól,  ha együtt hangolódtok, ha egymásra figyeltek, és egymásért tesztek, hiszen a a boldogságosság a cél! Kilenc éve élek a párommal szeretet-szerelembenm  egyre magasabb szintű létezésben. Egy párkapcsolaton nap mint nap dolgozni kell – odafigyelni a másikra, törődni vele, meghallgatni, együttérezni, megdicsérni, inspirálni, a gondokat megbeszélni és befogadónak lenni, a kihívásokat együttes erővel megoldani, minél több  minőségi időt együtt tölteni, a szeretetet kimutatni, mert csak így érdemes, és csakis így lehet hosszútávon együtt haladni.


Szeretettel várom spirituális foglalkozásaimra, párkapcsolati tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!
Már a kapcsolat elején kapsz a másikról egy igen fontos információt, mégpedig a kapcsolati számot – ami elárulja egy kis  számmisztikával,  hogy milyen ember a másik, van-e értelme mélyíteni a kapcsolatot, vagy pedig jobb kilépni belőle, mert hiába a most a jól működő kémia az együttlét mégsem  hozhat hosszan tartó boldogságot. A közös életszám megmutatja, hogy mit hozhatnak az évek számotokra, reményt, félelmet, szabadságot, szakítást, vagy csalást. Ha kíváncsi vagy segíthetek feltárni a titkokat – karmikus, vagy ikerlángos, avagy lélektársi kapcsolatban élsz – keress meg bátran kapcsolatelemzéssel.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu