Megerősítések

Csakra mantrák:


Első csakra: Hajlandó vagyok elengedni minden pénzzel, karrierrel, biztonsággal és biztonsággal kapcsolatos félelmet, aggodalmat és helyzetet. Tudom, hogy tökéletesen védve vagyok, és minden szükségletemet bőségesen fedezik.

Második csakra: Minden vágyam és vágyam a fény felé engedem. Lemondok minden félelmemről és negatív gondolatomról, ami gátol abban, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt érezzek Minden gondolatom és érzelmem harmonikusan áramlik. Minden vágyam tökéletesen kiegyensúlyozott.

Harmadik csakra: Hajlandó vagyok elengedni minden félelmet és helyzetet, ami a hatalomhoz és az irányításhoz kapcsolódik. Teljes mértékben elfogadom a belső erőmet, nem baj, ha én irányítom az erőmet, és a végső javamra és mások javára használom.

Negyedik csakra: Önként elengedek minden félelmet és aggodalmat, ami a szeretet adásával és elfogadásával kapcsolatos. A szívem nyitott és szabadon árad a magam és mások iránt érzett szeretettel. Könnyen megengedem magamnak, hogy szeretetet adjak és kapjak.

Ötödik csakra: Önként elengedek minden félelmet és negativitást, ami megakadályoz abban, hogy kifejezzem az igazságomat. Szeretettel mondom ki az igazságomat, és hagyom, hogy a felsőbb énem beszéljen rajtam keresztül. Szavaimmal szépséget teremtek ebben a világban.

Hatodik csakra: Önként elengedem a múltba, jelenbe és jövőbe való tekintés minden félelmét. Elengedem minden félelmemet az Igazság meglátásával kapcsolatban. A látásmódomat tökéletesen rendezte és bevilágítja a szeretet, bízom a megérzéseimben.

Hetedik csakra: Engedem, hogy a fény feloldjon minden olyan korlátot, amely megakadályozza, hogy bölcsességet és útmutatást kapjak. Lemondok minden félelmemről, és megnyitom magam, hogy meghallgassam a lelkem és a felsőbb énem. Egyensúlyban és harmóniában vagyok az egész Univerzummal!! ” – Daniela Hell

Csakra-aura -hangolással, energetikai tisztító harmonizálással, rezgésszint beméréssel, vibrációs rezgésszint emeléssel – gyógyítást felgyorsító rezgésekkel várom a spirituális Hölgyeket, magas rezgésű angyalos stúdiómba. Érdemes legalább havonta egyszer felöltést is kérned. Szeretettel-léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu