Mozgalmas hetünk lesz!

H e t i   t a r o t
május 20-tól május 26-ig.

Teremtő plejádi rezgésekkel – Tízmilliószoros nappal – Nyilas teliholdban – Vénusz-Jupiter energiákban.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Jupiter az Ikrekben, a Szaturnusz, a Neptunusz Halakban, A Mars a Kosban, a Nap, a Vénusz, a Merkúr és az Uránusz a Bikában, a Plútó a Vízöntőben jár.
A hét elején a Nap az Ikrek jegyébe lép át – a jupiteri energiák támogatását is élvezhetjük. Egy mozgalmasabb időszak kezdődik el: társasági életre, kapcsolat építésre kiváló.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (kedd, szerda )víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a meditáció, az olvasás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Törekedjetek arra, hogy lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára jó időben lehetsz, a hajvágást inkább haladsz el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hét eleje  – vegyétek észre!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, május 23-án, csütörtökön 10:24 kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Csillag XVII. – Szerencse csillagod felragyog s sorsikus időben!
A hét elejében az érzelmi-lelki beszélgetéseknek kedvező ideje lesz a merkúri rezgésekben. Szerdán hatalmas átalakító erővel érkezik a plútói energia – legyek elővigyázatosak a szenvedélyes rezgésekbe. A  változtatásra remek időben lehetsz:  de légy figyelmes, nehogy megtévesszenek: építs, ne rombolj!  A Hölgyek aura-csakra tisztítással-hangolással rezgés/vibrációs szint emeléssel is órás kezeléssel is kereshetnek.


A hét közepe (csütörtök, péntek) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Igyatok ásványvizet, tiszta vizet, forrás vizet  – rendszeresen hidratáljatok, gondoskodjatok a folyadékpótlásról. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra remek az időtér energetikája.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyügyeknek kedvező lehetőségei lehetnek –  legyetek figyelmesek!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 25-én, szombaton 17:36-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – Bölcs, átgondolt sorsteremtő lépésekkel haladhatsz!
A jelenlevő szaturnuszi energia a cselekvésnek kedvez. A csütörtöki Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Elengedésre most is nagy a lehetőség – ráadásul tízmilliószoros nap is lesz. Az elengedő meditációknak és a teremtő mágiáknak itt lesz a nagy ideje.  A Vénusz ezen a napon az Ikrek jegyébe lépve szövetkezik a Jupiterrel – ezen szerencse-harmónia rezgések segítik a stabilitást és a növekedést, kedvező események létrejöttét. Érdemes beállni a sorsteremtő hatalmadba, lépni-cselekedni van idő! Elengedő-teremtő-bevonzó angyal mágiákkal is kereshetek – várom szeretettel a Hölgyeket.


A hét vége (szombat-vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hosszabb séta,az olvasás – hasznos a pedikűr-manikűr. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A főétkezésekhez fogyaszthattok friss salátákat – remek ásványi anyag forrás.  Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára, tisztító-és fogyókúrára kedvező energiák hatnak. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet  – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Bak jegyében jár, május 27-én, hétfőn 22:44-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Császárnő III. – Jó idők közelednek – az ég is összefog veled!
Vasárnap a nagy szerencse bolygója a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át, és kb. egy évig itt is marad. Növeli emberi kapcsolatainkban a nyitottságot,és a rugalmasságot. Ha kapcsolódsz ezen rezgésekkel könnyebben ismerkedhetsz, barátkozhatsz – szerelem bevonzásra is jó ez esély. A hétvégi álomüzenetek most is fontosak lesznek – jegyezd le és fejtsd meg, értelmezd őket. Jövőbenéző tarot-elemzéssel beleláthatsz a közeli-távoli jövődbe – a szeánszra regisztrálni nála lehet: szeretettel várom az ezoterikus érdeklődésű Hölgyeket a programra.


Egészen május 18-24 plejádi teremtő energiakapuban vagyunk: varázshatalmad van. Nézz pozitív hittel-szeretettel a jövődbe. Amiben hiszel, az jelenik meg a valóságodban.
Ha eredeti, igaz önmagad vagy, és a saját idővonaladon sorsutadon élsz a hozzád tartozó emberek, események rád találnak – minden lehetőség nyitva áll. Ha blokkokat tapasztalnál érdemes rontásvizsgálatot kérned. Alkalmas az időtér mindenféle spirituális tevékenységre: jövőbenéző tarot, ingázás, meditáció, angyalozás, ezoterikus szertartások.
Adj egy fél órát magadnak naponta és imagináld az őrangyalodat – rakd helyre a gondolataidat. Törődj azzal aki valóban vagy! A benned lévő szeretet a te békéd, az örömöd… és tégy róla, hogy egyre többet mosolyogj. Minden komoly elhatározás egy új lépés, nyitás a reményteljes helyzetek felé. Hálával gondolj minden új napra, mert ajándék minden óra, amit itt tölthetünk el.  Kívánom, hogy a bánat messze elkerüljön, áldásban és örömlétben élj!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu