Megfontoltan, meggondoltan a marsikus energiák alatt!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
December 7-től december 13-ig.

A neptuni hatás miatt zavaros a tisztánlátás: december 7, 8, 9-én légy óvatos – csalóka energiák hatnak – az egészséges bizalmatlanság nem árthat. Méregtelenítésbe és tisztítókúrába is kezdhetsz, életmódváltásba jó időben leszel. Az otthon díszítés, készülődés a szent ünnepre,  az Adventben lehet kreatív időtöltés.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették  kezem, mindent ’tisztán hallottam’.

A Hold XVII.
A neptunuszi hatás alatt légy óvatos, és figyelmes döntéseidben. Üzleti életedben sikeres lehetsz, anyagi nyereség lehet. Jöhet új barátság, ismerkedési szándékkal ábránd – figyelj oda kivel keveredsz. (Tarot opciókkal válaszútkeresésben kereshetsz fél órás, órás, másfél órás konzultációs időben.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Mindenféle kreatívkodás – kézműves munka, alkotás sikerélménnyel tölthet el.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok sok vitamindús zöldséglevet – erősítsétek az immunrendszereteket. A kertészeti munkáknál gyomlálni, gyökérzöldséget ültetni jó alkalom lehet. A hét eleji napok kedvezőek lesznek a tisztítókúrának, a fodrászkodáshoz, hajvágáshoz, bőrápoláshoz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek, ha pozitívak lesznek. (A Hold a Szűz jegyéből szerdán lép a Mérleg levegős jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
A plútós-vénuszi energiák az elengedésnek kedveznek – most könnyebben léphetsz a testi-lelki egészséged érdekében – a mérgező kapcsolataidat engedd el!Kapcsolati témában konfliktusos időszakot jelez az időtér – szakításveszélyes zóna.  A romantikus szeretet-szerelem alapú kapcsolatok viszont egészen felpezsdülhetnek. Egyébiránt mindent csak mértékkel, az adventi próbák idejében. (Elengedéssel, oldással, blokkoldással segíthetek.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobb időtöltés mindenféle társasági program – kicsiben nagyokat!
A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Igyatok sok folyadékot – meleg teát, vitamindús narancslevet- a hidegben kitűnő lelkesítő, üdítő lehet. A kertészeti munkáknál szerdán és csütörtökön a locsolást hagyd el.  A hét közepén a szerda és a csütörtök a hajmosásnak, bőrápolásnak, masszázsnak is kedvez, a tisztító kúráknak is kellemes lehet – fogorvosi vizitre is bátrabban mehetsz. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyéből pénteken lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

Az Igazság VIII.
A Nap-Mars trigon kezdeményező készségedet növeli meg – aktívabb, és élelmesebb lehetsz. Lendületes energiákban kavarodhatsz akár kapcsolati, akár munkaügyekben. Bölcsen és átgondoltan teremts – lelkesedésre alkalmas napok jönnek a jövő hét elejében. Addig is hozd magad összhangba – egységbe, találj vissza harmonikus eredeti, valódi önmagadba. Kommunikációdban ügyelj  a kontrollra. (Önbizalom erősítő energetikai programokkal várlak.)
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Az olvasás remek időtöltés lehet – válaszd amit szeretsz, ami felvidít, ami okosít. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz lesz. Egyetek minél több lédús gyümölcsöt, ha szeretitek: a mandarin lett a kedvencem. A kertészeti munkáknál pénteken és szombaton locsolni és füvet nyírni is érdemes lehet. Gyümölcseltevésre a vasárnapi kedvezőn lesz. A fodrászkodást péntek-szombaton inkább kerüld el, mert korpásodáshoz, csomós hajhulláshoz vezethet, mindezt programozd át a vasárnapi napra, ha teheted. Tisztító kúrához, és masszázshoz, bőrápoláshoz viszont jó az alkalom. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó szerencsés lehetőségei adódhatnak, csak bátran, okosan. (A Hold a Skorpióban, hétfőn már tüzes a Nyilas jegyébe lesz.)

E hét az átgondolás ideje lesz – a nagyobb döntéseket inkább még halaszd el…csak óvatosan, bölcsen és tudatosan. Chamuel arkangyalt hívhatjuk segítségül a tolerancia, türelem, és hála erényével.
Az immunrendszer erősítés továbbra is nemes cél – vigyázzatok magatokra, és egymásra.
Hétfőn, december 14-én az új hét a Nyilas Újholdat hozza el nekünk, új lehetőségekkel, új kihívásokkal – pihenj rá előtte.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu