Mély érzelmek kavarognak – novemberi tarot

H  E  T   I    T  A  R  O  T!
November 9-től november 15-ig.

A Mars az életerő bolygója előreindulásával felélénkül a szellemi erőnk, de fokozódhat az agresszivitás is.
November 10-12 közötti időben neptunuszi energiák hatnak előreléphetsz, tisztázhatsz dolgokat az érzelmi energiák által. Mágikus időszak lesz a spiritualitásnak kedvez, mágiákra különösen alkalmas lesz.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII. – Hozd egyensúlyba magad, engedd el a dühödet – old fel a sérelmeidet és szabadítsd fel magad.
Jó ötleteid születhetnek a megoldandó feladataidra – légy figyelmes, a félreértéseket tisztázd. (Kos-Mars energiák a Vénuszban.)
November 9-10-én a Nap-Neptun kerül trigonba – felerősödik az angyali szeretet energia, gyógyításra, energetikai kezelésekre remek időszak – hívd az energiamező gyógyító angyalait.(Energetikai oldással, blokkoldással is segíthetek, ha egyedül nem megy.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket.A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A párolt zöldség remek választás lehet. A legjobb program lehet a növényápolás, köröm és lábápolás – az irataidat is rendbe teheted. A kertészeti munkáknál a hét eleje kedvező lesz, úgy mint ültetés és gyomlás. Hétfőn és kedden gyümölcsöt eltenni nem érdemes. A  hét eleje a fodrászkodásnak kedvez, – hajvágásra remek lehetőséget jelent Bőrápolásra is igencsak jó időben lehetsz. Kedden, szerdán, a masszőrödet, kozmetikusodat is bátran felkeresheted. Fogyó- és tisztítókúrának az egész hét energiája kedvez. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen, november szerdán 11-én, a levegős Mérleg jegyébe lép át. )

A Mágus I. –  Különleges energiák hatnak – varázsold át az életedet.
November 11-én a Merkúr a Skorpióba lép át – mágikus nap lesz: Dimenziókapu nyílik – mindenféle spirituális tevékenységre jó az alkalom, és a belső munkának is kedvez. Szerelmi, párkapcsolati és anyagi ügyekben előrehaladást kaphatsz a Mérleg-Vénusz kedvező energiája által – kapcsolódj és hangolódj. Fontos üzenetálmokkal is jelez majd az Univerzum. Különösen figyelj a szinkronicitásra.  (Ha elakadnál sorsfordulati döntésekben – szerelmi jóslással is kereshettek.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyétek bátran a friss salátákat, az egészséges életmódnak kedvez. A legjobb időtöltés lehet mindenféle művészeti, kulturális program – az otthonodat is dekorálhatod, díszítheted az őszi enteriőrrel.A kertészeit munkáknál csütörtök péntek locsolásra nem jó – ezt tartsd is be. Ültetésre, jó lehet, de gyümölcseltevéshez nem kedvez. A szerda, a csütörtök a hajmosásnak is kedvez – szerdán hajvására is jó alkalom lehet. Fogorvoshoz kell inkább csütörtök jobb időben mehetsz. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vegyétek észre! (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen, november 13-án, a vizes Skorpióba jegyébe lép át. )

A Világ XXI. – Előremozdulások, kedvező megoldások.
A Mars befejezi hátráló, tolató mozgását, és direktbe fordul. Vitatkozós energiák kavaroghatnak: őrizd meg a nyugalmadat, kapcsolódásaidban a harmóniára törekedj. Légy őszinte, légy igaz. Jó ötleteid is születhetnek, amelyek a pozitív megoldásra felé törekednek.
November 15-én Újhold köszönt be ránk a Skorpió jegyében – bátor, érzelmes, intenzív időszak – vénuszi és jupiteri, plútói energiák is hatnak! – megoldást hozó energiák vannak. Meditációkban kapcsolódj az égiekhez – áldásos segítségükkel átláthatod, miben hogyan tovább haladhatsz. Skorpió újhold kedvező hatása valamilyen ingatlanügyedet is segítheti, – ingatlan adás-vétel – elképzelhető a költözés is. (Tarot opciókkal a válaszutak előtt – jelentkezhetsz tanácsadásra hozzám bátran. Segítséget kérni nem szégyen, hanem: Erő!)
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. táplálkozzatok egészségesen – mindent csak mértékkel. A legjobb program lehet a múzeumlátogatás – az idő a nagymosásnak is kedvez, ha ehhez kapsz kedvet. A kertészeti munkáknál a szombati, vasárnapi nap locsolásra, fűnyírásra jó lehetőséget adhat. Hajmosásnak, szépítkezésnek, bőrápolásnak a szombat kedvez, de vasárnap a hajvágásra semmiképpen ne jelentkezz. Szombaton újhold napján a védőoltások beadása sem ajánlott. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet (A Hold a Skorpió jegyében lesz jelen, november 16-ától a Nyilas tüzes jegyébe lép át. )

A lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

A Merkur Szaturnusz kvadrát megterheli az idegrendszert, felerősíti a reumatikus és izületi fájdalmakat is.
November 12-én a Jupiter-Plútó együttállás romboló hatására számíthatsz: influenzás időszakot hoz. Mindenkinek számolnia kell ezzel a ténnyel, az enyészet havának ezen energiája most is arat.
November 12-13 között értelmes gondolatokkal pozitív sorsot teremthetsz szabad akaratoddal ismerkedhetsz. Az imáknak nagy ereje lehet- a Merkúr a megvalósítás erejével veled. Kerüld el a negatív szavakat, és gondolatokat, mert megfoganhatnak. Új emberek érkezhetnek életedbe, új kapcsolódások jöhetnek létre. Rafaelt és Mihályt is idézheted, ha kreatív ötletekre vágynál.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu