Méregteleníts a talpadon keresztül!

A talpadon keresztül is megszabadulhatsz a betegségektől!

Sós-vizes lábfürdő

Régi módszerek egyike a lábak sós vízben való áztatása. Évente elég két kezelést alkalmazni, egy kezelés 8-10 lábfürdőt jelent, heti háromszor elosztva, 30 percig.
Lavórtól függően 3-4 liter 40 C fokos 10%-os sós oldatot csináljunk, este, étkezést követően minimum két órával, áztassuk bele a lábainkat a tálba, a víz érjen a bokákig, és várjuk meg, míg a láb felmelegszik, és kitáguljanak a bőr pórusai.
A szervezet méregtelenítését elvégző kezelés mellékhatásairól nincsenek hírek, viszont 6 – 7 alkalom után a kellemes eredmények már tapasztalhatók lesznek.
A lábfürdő vizének színe változhat a terápia ideje alatt, aszerint, hogy a méregtelenítés éppen melyik belső szervben folyik, – ha citrom sárga a víz, akkor a húgyúti szervek, – ha narancssárga, akkor az ízületek, – barna színeződés esetén a máj, – a zöldes szín az epe, szív, ér- és emésztőrendszer hibáira utal, – sötét szín esetén pedig a nehézfémmérgezés, diabétesz jelei mutathatók ki.
A magas vérnyomás, az emésztőrendszeri zavarok, a gyulladások 7-8 alkalom után láthatóan javulnak. Az ülő foglalkozásúak vizesedését a kezelés elmulasztja. Jó minőségű sót, és a lehető legtisztább vizet használjuk a lábfürdőhöz: parádi, vagy dézsi sót.

Aki ezt még megspékeli egyszer egyszer egy energetikai talpmasszázzsal  máris nyerésben van! Szeretettel várom a spiris Hölgyeket, ha gyógyulni, tisztulni szeretnétek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu