Nemcsak az illata finom!

Nag Champa

Füstölőt általában hogy milyen spirituális tevékenységet akarunk megvalósítani.  Van, aki illat szerint választ, van aki márka szerint. A Satya Sai Baba füstölőket kedvelem – a szentföldről érkezőt.

A Nag Champa intenzív, nehéz, édes, meleg illat, amely ellazítja a testet és a lelket, aromaterápiás segítség stresszoldáshoz, meditációhoz, befelé forduláshoz, áhítatos hangulatba ringat…még a füstölő hamuja is szerencsét hoz!
A keverék alapját a kurkuma (meleg, tüzes, fűszeres), vanília (ellazulás, harmónia, egység), pézsma, vetiver (fanyar, fűszeres illat, földelés) és szantálfa (belső béke, belső erő) adják. Az illatjegy szívét rózsa (érzékiség, bizalom, szeretet), pacsuli (balzsamos illat, földelés, erotika, szenvedély), olibanum, vagyis tömjén (tisztaság, tudatosság, felemelkedés), guajakfa (édeskés, fűszeres illat, érzékiség, erotika, afrodiziáló) képezi. Ha ez a kavalkád még nem lenne elegendő, mindezt a levendula (tisztulás, ellazulás, gyógyulás), geránium (stresszoldó), jázmin (bizalom, szerelem, erotika, afrodiziáló), ylang-ylang (nyugtatás, pozitivitás) és a bazsalikom illatjegyek koronázzák meg.


Meditációhoz, gyógyításhoz, tértisztításhoz is csakis ezt használom és szeretettel, szívből ajánlom! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu