Méregteleníts a természet erejével!

Őszi gyümölcsök a méregtelenítés fokozásához:


Szőlő:
kiemelkedő az antioxidáns-tartalma (különösen magja gazdag antioxidáns összetevőkben). Kitisztítja a veséket és a hólyagot, segít eltávolítani a mérgeket a bélrendszerből, erősíti a májat.

Szilva: a népgyógyászat előszeretettel alkalmazza a székrekedés megszüntetésére. Kimagasló hatékonysággal távolítja el a letapadt salakanyagokat és mérgeket a vastagbélből, ahol ennek köszönhetően sokkal jobban hasznosulnak a tápanyagok. Fogyasztásával a bélflóra egyensúlya is helyreállítható.

Alma: számos panasz kezelésére alkalmas, kezdve a hasmenéstől és székrekedéstől a magas vérnyomásig. Csökkenti a koleszterinszintet, helyreállítja a bélflórát. Hatékonyan takarítja ki a vastagbelet, javítja a vese és a máj működését.

Áfonya: hozzájárul a szervezet lúgosításához, gazdag antioxidánsokban, különösen magas a C-vitamin-tartalma. Az őszi méregtelenítés során jó szolgálatot tesznek béltisztító rostjai, valamint zsírégető tulajdonsága.

Őszibarack: az őszi méregtelenítés szinte elképzelhetetlen nélküle. Magas rosttartalmának segítségével kitakarítja a vastagbelet, antioxidáns hatóanyagai támogatják az immunrendszert. Átmossa a veséket, megtisztítja a vért, javítja a máj és a vesék működését. Mivel nagyon alacsony a kalóriatartalma, gyakorlatilag mennyiségi korlát nélkül fogyaszthatjuk.

Szeptemberben ideje elkezdeni kicsit feltornászni az immunrendszert. Kerülj közelebb a természethez és az általa nyújtott gyógyító erőhöz. Ha gyümölcs salátát fogyasztasz egy erőteljes, ízletes, gyógyító-méregtelenítő kúrát végzel.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu