Sorsfordulati döntésekkel várlak!

A tarot legjobb megoldást mutatja meg.

Sokféle bolygóhatás érvényesül ebben a csodás spirituális őszben. Kvadrátok, fényszögek, és mindenféle együttállások követik egymást.  Általánosságban egy izgalmas, fejlődést szolgáló időszakot élünk meg megint. De hogy kinek milyen hatással lesz az életére, az nem lehet általános.
Mindenkinél másképp fordul a sorsa, mindenki máshogyan veszi az akadályokat. Ki hol tart épp a sorsában, az fog vele történni, abban lesz nyertes, abban fog fejlődni. Ott kap akadályt, ott kap erőpróbát és ott nyerhet is!


Minden sorskör, minden sorsállomás nagy tanítást hordoz. Minden lehetőség megélése önbeavatást takar, spirituális fejlődésünket segíti. Személyes éveink sok mindenben lehetőséget adnak: költözés, párválasztás, munkahelyteremtés, elválás, gyermekszületés, halál, …mind mid az élet körforgása. A betegségekkel a lelkünk jelez. Minden történés valamire választ ad.
Amit elindítottunk az mindig visszaérkezik hozzánk. Bosszú, harag, szerelem, szeretet, áldásos lét vagy önsorsrontásos átok. Te döntesz, te választasz, hová állsz, melyik irányba tartasz. Ha jó irányba fordulsz a kapuk kitáródnak, ha negatív vagy az ajtók bezárulnak.
Sorsok akadhatnak el olykor,  verőfényes napsütés jöhet arra, aki csak a jóra gondol, s mindenben az igazat akarja. Életed minden szereplője karmikus kapcsolatban van veled.
Sorsod következő állomása terajtad múlik, teremtő erőd sorsot teremt.


Szeretettel várom ezoterikus foglalkozásaimra, a spirituális úton járó Hölgyeket! Ha elakadtál az életedben, jelentkezz be az órás programra. Kereshetsz előre egyeztetett videóhívással is – érdeklődj a részletekről nálam, a face cseten.  Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu