Merkúr retrográdban – átértékelések.

Egy kis extra időt kapunk terveink fényesítéséhez, az újraértékeléshez.

„Van egy ima, amit minden embernek ismernie kellene. A szövege egyszerű: hiszek magamban!” – Manna Owell

Április 15-ig retrográd időszakot ad a Merkúr számunkra. Ez kommunikációs nehézséget is hozhat – néha félreértések lehetnek, fejezd ki magad egyértelműen, pontosítsd a hallottakat társaiddal. Régi ismerősök, barátok is felbukkanhatnak – ami még nem lett kimondva, átbeszélve, most lehetőséget kaphat.

 

A Mars-Neptunusz mágikus kapcsolata kedvező energiát ad megérzéseinknek!Tisztító kúráknak is nagy lehetősége, esélye van a mostani téridőszakban. Meditációban felszínre kerülhetnek rég elfojtott, elnyomott sérelmeink, felszabadíthatjuk önmagunkat egy blokkoldó terápiával – oldásokkal várlak egy speciális spirituális térben.  Megújult ötleteknek kedveznek az előttünk álló napok  – újratervezés, átgondolás után. Empátia, együttérzés legyen veled – figyelj oda a körülötted élőkre is – emocionális oldaladat fejleszd. Hagyd, hogy a negatív, alantas elégjen, a kos tüzes rezgése eméssze fel. Most kijavíthatók a hibák, a múlt tévedései átírhatók. A függőben levő dolgaidat rendezheted. Erre ad időt a retrográd időszak neked. Sorsfordító döntések születhetnek egyesekben – ezzel emelheted az életed minőségét egy magasabb szintre. Támogassuk társainkat hitel, bizalommal minden pozitív döntésükben  jóvátétel idejében.

 


Az ‘álomtanítások’ is nagyban segíthetik sorsdolgainkat – a vasárnap hajnali álomüzenetek fontos lehetőséget adnak. A régi hiedelmeinket elengedve tudunk csak harmóniában továbblépni. Használjuk ki ezt az ajándék időt, és vizsgáljuk felül terveinket. Áldásos lehetőség- hála érte a Teremtőnek!

Lélekölelésem

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások, blokkoldások.