Tekintsd áldásnak a feladatokat!

Rezegj pozitív frekvencián!

“Az élet tele van lehetőségekkel. Amikor depis vagyok, minden lassan halad, kínkeservesen vánszorognak a percek, én is csak átkúszom a napon, minden nyögvenyelős, és észre sem veszem, ha valaki rám mosolyog, vagy egy jó lehetőség adódik, akár plakát formájában az utcán. De amikor pozitívan látom a dolgokat, megnyílik a világ előttem, észreveszek minden lehetőséget, állásokat, olyan emberekkel találkozom, akik adnak valami pluszt az életemhez, egy jó tippet, egy jó beszélgetést, jó energiákat… ezt hívják termékeny időszaknak.” – Makai Rita

Minden probléma egy feladat. Minden feladatmegoldás egy sikerélmény adhat! Ezért is fogadjuk örömmel feladatainkat. Tekints úgy minden feladatra, ami egy lehetőség arra, hogy átalakíthasd vele az életedet. Áldássá lehet így minden feladat.


A pozitív érzések erőt adnak, a negatív érzések elveszik az erődet.
Minden helyzetbeli lépésünk egy spirituális döntés felé irányulhat. A negatív gondolatok, aggodalmak és félelmek fekete energiákat teremtenek, gondokat hoznak. A pozitív érzések, gondolatok inspirálhatnak, és szerencsét, áldást hoznak. Ha pozitívak, optimisták vagyunk sikert érhetünk el – ha borúlátóak, akkor a szituációk drámákká lesznek. Ha folyton arra gondolsz, és arról beszélsz a barátnődnek is, hogy a Jenő milyen gonosz volt veled, és folyton megcsalt, és te mennyire szerencsétlen is vagy… akkor meg se lepődj, hogy egy ugyanolyan szituációt húzol be az életedbe… Csak a Jenő neve más lesz…most kb.  a Laci fog kihasználni. Teremtőnek születtünk, nem áldozatnak! Kerüld a folyton panaszkodó, lelki szemetesládának használó embereket is – válassz pozitív barátokat, és lelkesítsd, motiváld te is őket életdolgaikban.

A pozitív gondolkodás nagyon fontos.
A környezetemben gyakran hallok panaszokat. Az évek során azt  is megfigyeltem, hogy a panaszkodó embereknél mindig bekövetkezik valami komolyabb baj. Nem szabad a tudatalattinkat rossz gondolatokkal terhelni, mert visszaköszön.
A tudatos élet alapja a tudatos gondolkodás. Soha nem érhet nagyobb feladat, mint amit megoldani képes volnál. Ha vidám, és lelkes vagy – egy csodálatos teremtő fehér energiát teremtesz és ezzel magadhoz fogod vonzani azt a sok jót, amit az élet neked szánt. És ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvegye a kedved – soha!  Bármit teszek, igyekszem optimistán hozzáállni, addig próbálok egy dolgot, amit fel nem fedezem ez előnyeit, és rá nem találok benne önmagamra.
A pozitív  életminőség, a jóllét, azaz a boldogságérzet akkor alakul ki egy emberben, ha ‘igenlően’ viszonyul az élethez, és kihasználja a felkínált lehetőséget. Ha változol változtatsz. Próbáld ki a Teremtő adta lehetőségeket.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Kapcsolat elemzés.
Tudat tisztítás  – Teremtő mágia a gyakorlatban.