Merkúr tolatásban

Figyelj oda a tetteidre, kapkodás helyett koncentrálj a feladataidra!

A gondolkodás minőségéért, az ideológiánkért, a kommunikációnk mikéntjéért felelős Merkúr hátrálásba kezd szeptember 10-től,   október 2-től vált aktívba majd.  Október 1-ig hat bolygó lesz tolató mozgásban: A Neptunusz, az Uránusz, a Plútó, a Szaturnusz, Jupiter és a Merkúr. A retrográd időszak alatt mindig extra időt kapunk terveink átgondolásra. Régi helyzetekkel,cselekedetekkel szembesítenek, átgondolásra inspirálnak az égiek.

A retrográd szakasz zavarhatja tisztánlátásunkat döntési ügyekben. A Merkúr tolatásban figyelj oda, hogy alaposabban átgondold a döntéseidet, légy türelmesebb és megfontoltabb sorsdolgaidban. Ennek a retrográdnak a témája a problémamegoldás és a konfliktus csökkentés áll a középpontjában.
Ebben az időszakban érdemes kerülni a nagyobb adásvételeket, szerződések aláírását és általában minden új kezdeményezést – a munkahely váltás sem javallott.
Lehet gond a telefonnal, az internettel kommunikációs eszközökkel, az ügyintézés is nehezebben mehet, félreértések, és elértések is könnyen előfordulhatnak. Kerüljétek a nagy bevásárlásokat, de a szerződéskötésre sem a legjobb idő lesz: gondoljátok át észszerűen gazdasági ügyeiteket.
Legyetek óvatosabbak a közlekedéssel.  Okos és hasznos dolog ilyenkor önként lelassulni, elsősorban befelé figyelni.

Az alacsony tudat és rezgés szintű emberek nehezen élik meg a hátráló időszakokat. A bolygókhoz tartozó arkangyaloktól érdemes segítséget kérni.  A Merkúr őrzője Rafael arkangyal – ő felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld őt, angyalszertartásban.


Pihenj, töltődj, töltekezz – találd meg az egyensúlyt magadban tudatosan engedd el a szorongásaidat és a félelmeidet – blokkoldással, sorselemzéssel, negyedéves tarot előretekintéssel energetikai feltöltéssel kereshetsz bátran. Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglakozásaimra, spirituális terápiákkal az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Fogadó idő: délután 2-től este 20-ig.
Bejelentkezni face üzenetben is lehet.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu