Mérleg telihold – harmonikus rezgésekben!

A Mérleg telihold március 28-án, vasárnap este 20 óra 48 perckor üdvözöl bennünket!

A Nap a Kos jelében, a Hold a Mérlegben jár, és pont szembekerülnek egymással. Belső békével, harmóniával kapcsolódj a társadhoz. Engedd el a sérelmeidet, a haragos érzelmeidet – blokkoló negatív mintákat. A mostani telihold nagy érzelmi-lelki megbeszélésnek és kapcsolatgyógyításnak is kedvez.

Az Időkapuban Jeliél őrangyal áll , majd a Szeráfok kórusából, Metatron arkangyal csapatából. Energiájával békés nyugalommal ajándékoz meg. Imájával megszólíthatod: “Jeliél nyújts nekem segítséget Fénynek Ura, hogy messze űzzem magamtól a zűrzavart, és világosság uralja életemet. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged. Ámen.”
Gyógyító köveidet, kristályékszereidet, tarot kártyáidat most tisztíthatod és feltöltheted a telihold magas rezgésével.


A Mérleg  telihold csodás új kezdetek jelölhet. Könnyebben tudsz most ismerkedni, új barátságokat kötni, flörtölni-randizni. A szeretetkapcsolatokat motiválja majd az összeköltözés, eljegyzés, házassági tervek megbeszélése. A Kos, Mérleg, Rák, Bak napjegyek legyenek óvatosak – szakításveszélyes lehet ez a nap. Jó idő lesz a békülésre, a megbocsátásra, a szeretet kimutatására is a megingott kapcsolatokban. Kommunikációdban a kölcsönös tisztelet, megértés domináljon – légy kompromisszumképes – a duzzogást és a féltékenykedést hagyd el. Szívcsakra blokkoldással segíthetek, hogy könnyebben menjen mindez – keres meg.

Kedvez az idő a szerelmi mágiának is – érdemes szerelmi varázslatot készítened. Összerezegtető angyalmágiával várom szeretettel, azokat a Hölgyeket, akik meg szeretnék erősíteni párkapcsolatukat. Szívből ajánlom jobb mint az a bizonyos ‘szerelemkötés’.
Hangolódjatok ezen a csodás hétvégén a szeretetteljes rezgésekre! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu