Merre az arra…

Bűbájos kalanddal

Egy igen kedves, intelligens, szimpatikus hölgy kért meg párkapcsolat elemzésre. Egy olyan férfiről volt szó, akit noha már régóta ‘ismert’ – látásból a társkeresőről! – nem sokat tudott. Megérzései voltak, ebben-abban, de többet, pontosabbat szeretett volna róla megtudni.
Elkészítettem hát a jegyzetemet. A messengeres konzultáció is ugyanolyan minőségben történik, mint a stúdiós ülés. A hölgy kérésére elemeztem a kapcsolat minőségét, amely azt mutatta, hogy előző életben közeli hozzátartozók voltak, az ódszál jelezte a vérrokonságot. A tisztánlátásom pedig a kérdezett férfira apa tipust mutatott. A férfi uralkodói hajlama elég alapos, olyanfajta karakter, aki akkor is vitát szít, ha nincs rá oka semmise – így kapcsolódási számuk igen olaszos mintát mutatott.Az életszám a közös jövőre nézve sem volt jobb. A férfiú sorslapja között az ördög lap is szerepelt, amit a hölgy nem vett jó néven. A szexuális kicsapongásra hajlamosító rezgésekkel nem tudna mit kezdeni. A férfi energiája veszélyes vonzó – igazi irányítói vezetői státuszban.
Aztán még tovább a tarot lapok rámutattak, hogy előző kapcsolatát sem dolgozta fel, s így nem kész még egy új, tartós kapcsolatra Inkább amolyan alkalmi szeretőt keresne. A hölgy közeledését tolja-hátráltatja ezért, mert benne többet látna… A valós párkapcsolati lehetőség leginkább még taszítja.
Nos, a képlet egyértelmű – ha ördög lap van a sorslapok között azt mondanám, hogy fusson-meneküljön. Mert ha mégis nagyon egymásba szeretnének, s aztán se vége se hossza nem lenne a vitáknak, s ki akarja lépni nem fog tudni egykönnyen. A férfi energiája bűbájosan kötné magához, akár a szerelemkötés. A kevert családfát nehéz tisztítani.
Az ügyfelem túlvilági támogatója egy lapot feldobott előttem a pakliból – mégpedig azt a részét hangsúlyozta, hogy beszéljék ezért ezt át, addig ne menjenek tovább…
A hölgyön múlik a dolog, hogy mit választ – akarata szerint dönthet, nála van a labda. Belemehet a futó játszmába, vagy szőheti körbe-körbe…vajon ki győzne, és ki kit győzne le…

Sokszor van, hogy a konzultáció alatt kiderül – vagy épp a hölgy él önsorsrontásban már rég valakivel, vagy épp most készül bemenni
Ilyenkor nem használna semmi – ezt el kell elengedni – rájuk bízom a döntésjogát. Aki meg akarja tapasztalni milyen a mélyzuhanás, azt nem lehet visszatartani… Meg se próbálom elmondani – az én dolgom az elemzés, az opciók feltárása – kinek kinek jussa, az esze-szíve szerint dönteni. Semmiféle módon nem manipulálom. A kérdésre, ami olykor fel-felcsendül tőletek: Te mit tennél Asajah, az én helyemben? – nem igen tudok mit mondani,hiszen nem a Te helyedben élek. Mindenkinek más a sorsra, más a küldetése. Más módon látja a dolgokat, a helyzetet, a módokat.
A tisztaság érdemes törekedni, a harmóniára, a boldog kapcsolatra – legalábbis én ezt élem meg a kedvesemmel, immár nyolcadik éve igaz szeretetben. És nem cserélném fel őt senkiért – ha megtalálod a párod, megérted, hogy miért….

Szeretettel várom továbbra is spirituális konzultációimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Szereli jóslás – párkapcsolat elemzés
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php