Minden harag vonzza a negativitást!

„Ha az ördög úgy jár a földön, mint az ordító oroszlán, csak elvétve csábít maga után egy-egy vadat vagy vadászt. De ha divatosan öltözködik, kikenve-kifenve; ha torkig telt a bűnnel és az erénnyel egyaránt, s a pokol éppoly kevéssé érdekli, mint az üdvösség; akkor, teljék bár kedve akár abban, hogy vörös pántlikát osztogat, akár abban, hogy vörös tüzet gyújtogat, akkor veszedelmes csak igazán.” – Charles Dickens

Minden energia.
Minden energia és minden energiának rezgése van. Az auránk és gondolataink is rezgések amik mindent áthatnak. Minden szónak rezgése van. A negatív beszédnek olyan rezgése van ami negatívan hat magunkra és másokra is. A negatív beszédnek egy része vissza is verődik másoktól és kölcsönösen felerősítheti a negatív érzéseket, így többszörösen negatívan hat (pl. veszekedéskor).
S sötét erőknek nagyon sűrű az energiája – ne hagyd, hogy rádkapcsolódjanak.
Ha magas és nagyon fényes az energiaszinted, nem tudnak rád csatlakozni, negatív ártó erők sem. Nem tudnak neked ártani, és manipulálni sem – energiát elrabolni, blokkolni és hátráltatni sem.

Vedd észre milyen energiák veszik körül, azt aki feléd közelit – mindegy mit mond – elárulják a színei, a rezgései a szándékait. Ahhoz hogy magas energiaszinted legyen, néha le kell kapcsolnod negatív embereket, ezt tudomásul kell venni, és el kell fogadni. Figyelj oda kik vesznek körül és kikkel barátkozol… Fényezd tehát magad és légy pozitív – Élj magas energiaszinten!
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben körülötted, fura dolgok történnek veled érdemes energetikai tisztítás kérni, – akár rontásvizsgálattal is egybekötni ezt! – de tisztítást, beavatást, behangolást lehet a lakásra is kérni. Keress meg, segíthetek ebben! (Messengeren is működik!) Áldás Rátok, Fény és Szeretet!

Csakra-aura tisztításra, rezgésszint emelésre szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Entitánsok eltávolítása, negatív energiák levétele
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php