Mert amire gondolsz, azt bevonzod…

A VONZÁS TÖRVÉNYÉRŐL – A TITOK.

Folyamatosan ismerd fel, ha valami olyasmivel találkozol, amit nem szeretnél, határozd meg, hogy mit szeretnél, és fordítsd a figyelmedet ez utóbbira. A helyzettel kapcsolatos gondolataid közül válaszd ki a legpozitívabbat, és azt alakítsd még jobbá. Figyeld meg az érzéseidet, és cselekedj azoknak megfelelően, anélkül hogy másoknak meg akarnál felelni. Végül pedig adj hálát a pozitív változásért.

Mi az oka annak, hogy nem működik nálad a vonzás törvénye?

Ha túl sokat foglalkozol azzal, amit nem akarsz, ahelyett, amit akarnál.
Az Univerzum minden gondolatodnak engedelmeskedik ÉS AMIRE gondolsz azt bevonzod. Például, ha folyamatosan a befizetésre váró  csekkekkel, a hosszú munkaórákkal, a pihenés hiányával foglalkozol, nincs más ‘dolga’, mint ezekből még többet hozni az életedbe.
Ha észreveszed, hogy ilyen negatív sorshelyzetbe sodrod magad azonnal cselekedj. Irányítsd az elmédet a pozitív aspektusba. Írj hálanaplót, és meditálj rendszeresen. Légy hálás azért, amid van.

Ha ellenállsz a változásnak.
Minden alkalommal, ha falat húzol közéd és egy tapasztalat vagy másik ember közé, csak még többször fogsz vele találkozni egészen addig, míg szembe nem nézel a félelmeiddel és ellen nem szegülsz a kihívásoknak.
Nyisd ki a szíved az új emberek, új tapasztaltok felé hiszen csakis így tudsz fejlődni. Önmagad sorsrontója leszel, ha nem így teszel.
A változás mindig meglepő és újszerű, – emlékeztesd magad: ez az út vezet tovább, felfelé! Írd felül a tudatalatti félelmeidet. Ha szembe mersz nézni azzal amitől tartasz bátor leszel!

Ha a  jelen pillanat helyett a helyzetek lehetséges kimenetelét figyeled.
A Vonzás Törvényének idő kell rá, hogy létre tudja hozni mindazt, amit látni szeretnél, az eredmény nem egyik percről a másikra jelenik meg az életedben. Próbálj meg élvezni minden leckét, amit a kapott pillanatok tanítanak neked ahelyett, hogy csak a jövőre koncentrálnál.
Amikor a jövőd felől aggódsz állítsd le magad, és élvezd a jelent. A most vissza nem hozható jelen pillanat! Az érzést amit ad, ami te adhatsz másoknak. Légy tudatos, légy okos és éld meg az életed minden percét, pillanatát.

A Vonzás törvénye arról szól, hogy bármire is koncentrálsz– akár jó, akár rossz dologra – azt bevonzod az életedbe. A különböző gondolatok különböző érzelmi töltéssel rendelkeznek. Az univerzum elsősorban az érzelmekre reagál, azoknak vannak rezgései. Rezgésre rezgés a válasz, hiszen minden energia.

KÉRJ – VIZUALIZÁLJ – HIGGY- CSELEKEDJ – FOGADD EL.

Légy hálás mindazért, amid van – légy hálás, hogy vagy, hogy itt lehetsz itt és most! A vonzás törvényének helyes alkalmazásával  saját életünk mesterei lehetünk, úgy alakíthatjuk a sorsunkat, ahogy nekünk a legjobb.

Lélekölelésem:   

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
A vonzás törvényének gyakorlati alkalmazása.
Energetikai tisztítások: oldás,blokkoldás.
Útmutató Tarot – Sorsdöntések.