Szabadon használd intuitív képességeidet.

Heti tarot

„Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepes Mária

A gondolkodás és ügyintézés kerül a heti témákba. Kissé azonban szétszórtak lehetünk, összezavarodhatunk, és időnként szétcsúszhatunk… Bágyadtan ne akarjunk precíznek lenni. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban.)

A FŐPAPNÖ II.  – Anahita papnője.
Az értelem háza. Szent a szó.
A hét elején egy segítő érkezik életedbe, és te is segítő lehetsz – titkos tudás, titoktartás. A Főpapnő a személyes lelki problémákat jelenti. Égi segítőid tanítanak, az akadályok elhárulhatnak…koncentrálj a pozitív megoldásra! Jöhet olyan ember is az életedbe, akivel régen nem beszéltél már. Most itt a lehetőség a kapcsolatfelvételre – rendet tenni ügyetekben. Minden nap lehet ragyogó, mert a Fényt te adod hozzá!

A CSÁSZÁR IV.  – Arsák, a császár.
Az Ajtó – akár a helyzete úra is lehetsz!
Figyelj oda kivel lépsz kapcsolatba – figyelj oda kit engedsz az életedbe. Figyelj a szavaidra – légy következetes. Az egészséges határok meghúzása tartja életben a jó kapcsolatokat. Emlékezz: Isten is világokká korlátozta magát.
A hét közepe körül egy újabb segítő ember érkezhet, lehet nő, vagy férfi is..látó, igazmondó – hiteles ember. Kérj és fogadj el segítséget, hogy minden könnyebben menjen.
Kérd bátran spirituális vezető, tanácsadó, segítségét, ha elakadtál és tanácsara van szükséged. Segítséget kérni nem szégyen, hanem bátorság – jó lehetőség, okos lépés.

A NÉVTELEN KÁRTYA , A HALÁL. XIII. – Mú süllyedése.
Lezárás és új kezdetek állnak előtted.
Valaki jöhet a múltadból majd. Nem azért tesznek eléd ismét az égiek, hogy folytasd vele a sorsodat, hanem pont azért, hogy véglegesen lezárd vele a dolgaidat.
Önbeavatás minden változás – minden új kezdet egy nagy állomás. Átalakulás – s egy életforma vége egy új kezdete…de nem mindenkinél következhet be…

Szabadon használd intuitív képességeidet- légy hatékony mindenben! Az Univerzum támogató ereje veled lesz – bízz magadban, és légy egységben. Kreatív teremtő – lendülettel haladj. Empátiával másokkal együtt.
(Vénusz Rákban szemben Plútóval Bakban halad a hétvégi időszakban.) Csakra-aura tisztító harmonizálással szeretettel várlak továbbra is!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör-tarot csomagból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

A fenti egy általános jóslás – mindenki máshol tart az életében – személyes elemzés egyéni konzultációban kérhető.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Számmisztika- Sorsfordulatok.
20 278 26 12