Miért nem találsz párra?

Párkapcsolati konzultációk – terápiák – tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek

“A nő nem a szuperhímre vágyik, nem a hercegre a fehér lovon. Persze az egója meg-megszurkálja, egy-egy éles megjegyzéssel megpiszkálja a férfit, de nem Mr. Tökéletesre van szüksége, hanem egy olyan hús-vér férfira, aki szeretettel, figyelemmel és megbecsüléssel öleli körül.” – 
A. J. Christian

Legtöbbször akkor csalódsz, amikor elvárásaid vannak. Néha a tudatalatti blokk az oka annak, hogy még nem találtál párra. A türelmetlenség is besegít, hogy csapdába kerítsen. Egyre csak bonyolódnak a kapcsolataid, egyikből rohansz a másikba – feldolgozatlan elhagyások, megcsalások, szerelmi háromszögek csak bosszúságot hoznak.
Légy őszinte önmagadhoz – azt keresed akivel összerezegsz, akivel könnyedén önmagad lehetsz, aki úgy szeret, ahogy vagy. Aki mellett nem kell megjátszanod magad. Akinél a játszmák, trükkök, praktikák szükségtelenek. Kinek figyelmét nem kell kiharcolnod, nem kell görcsösen megfelelned. Aki elől nem kell elrejtened hibáidat. Akivel az együttlétek, az érintések könnyedek, természetesek, akár a levegővétel. Akinek már puszta jelenléte is egyszerre villanyoz fel, s csillapít. Aki mellett még a szürke hétköznapok ajtaja mögött is áldás minden perc.
A foglalkozás alatt válaszokat, és megoldást keresünk a  gondodra. A teljes születési asztrológiai képleted szerinti Holdad és a Vénuszod megmutatja, hogy kivel lehetsz teljesebb – aki emel, aki felragyogtat. Számmisztikát, asztrológiát, tarot lapokat, ingát is használok, valamint auraolvasást.
Szerelmi jóslás,  kapcsolat-elemzés, önismereti tanácsadás, személyre szóló párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu