Minden helyzet azért van az életedbe, mert meg akar valamit tanítani Neked.

Megtapasztalni jöttünk helyzetekben érzelmeket! Fejlődni jöttünk, érzelmileg érni. A leszületésünkkor egy lehetséges élettervet készítettünk. Érdemes megvizsgálni mi az amit teljesítettünk, s mi az amit felülírtunk, és vajon hol tartunk most az életünkben? Mi a következő sorskör, mi a következő megtapasztalás. Vajon megfizettük-e már a spirituális adósságot, kiegyenlítettük-e a számlát? Mindenki aki most itt jelen van a fizikai síkon aláírta azt a lelki szerződést hogy tanuként lesz jelen a mostban – résztvevőként lelkileg-érzelmileg. Az ezotéria segít megérteni a miérteket, a lelki történéseket.


Egy kedves, céltudatos fiatal kis hölgy keresett meg, nevezzük a továbbiakban Áginak.  Arra volt kíváncsi, hogy a párja, akivel hosszú hónapot töltött el miért is szakított vele…
A hölggyel egy túlvilági támogató volt jelen a szeánsz alatt. A nagymama próbálta életét vezetni, vigasztalni, szeretni – kapcsolatfelvételként jelentkezett.
Karmikus adósságuk volt a férfival egymás felé, a hölgy ‘teherbe’ esett, de elvetette, mert nem volt biztos a kapcsolatuk szerelmében. helyesen tette, mert talán valahol érezte, hogy hamarosan vége is szakad…
Nem volt lélek a magzatban, amikor Ágink  úgy döntött, hogy nem tartja meg – így hát nem követett el karmát. (Tudniillik nemcsak a fogamzáskor, hanem a kihordás alatt, de van úgy, hogy a születés pillanatában költözik bele a lélek a csecsemőbe.)
Előző életében  gyermekhalállal halt meg, úgy két-három évesen – ahogyan a múltat kutattam, láttam a tüzet, s azt aki okozta…
A férfi fájdalomestet tárol, épít – érzelmi válság megtapasztalására született le, a hölgy pedig a felnőtt női lét megtapasztalására, egy erős igazán férfias férfi oldalán. Ő és a párja nem voltak egymáshoz valók a mostani leszületésben egy harmonikus, áldásos, boldog kapcsolatra. A számmisztika, az asztrológia, a kapcsolati szám, és az életszám is ezt mutatta. 
Mivel a karma kigyenlíttetett! A szakítás, csupán kirezgés volt egymás életéből, felszabadították az életteret arra, hogy mindkettőjük a boldogságot vonzza.

Sorselemző konzultációimra szeretettel várom azokat a Hölgyeket, akik sorsútjukat kutatva – nem tőle menekülve! – felébredve élnek. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu