Mindenszentek – Halottak napja

Vékonyodik a fátyol

Ha valakit elveszítettünk, akit szerettünk, a lélek azonosulással gyógyul. Egyszer csak észrevesszük, hogy bizonyos tulajdonságait, mozdulatait öntudatlanul is átvettük annak, akit nehéz elengedni. Valami apró gesztust, hangsúlyt vagy mindennapi szokást. Például úgy terítünk, úgy hajtjuk össze a szalvétát, ahogy az elhunyt édesanyánk tette.
Valamit föltámasztunk abból, aki elment. A pszichológia ma már tudja: akkor ér véget a gyász időszaka, az elengedés folyamata, amikor az ember azt veszi észre magán, hogy valamit pont úgy csinál, ahogy a számára fontos, általa elveszített személy annak idején, és ráeszmél arra, hogy egy darabkát belőle beépített az énjébe.
Őt már nem kapja vissza, de valamit belőle mégis megőrizhet haláláig. Így folyamatosan össze vagyunk kötve mindazokkal, akiket valaha szerettünk, mert a lelkünkben ott van az emlékük, és a viselkedésünkben néhány motívum, amiről tán magunk se tudunk, mert nem tudatosítottuk ezeket. De ha megfigyeljük, rájöhetünk, hogy mit támasztottunk fel azokból, akiket elveszítettünk és megsirattunk. – dr. Bagdy Emőke pszichológus, egyetemi tanár

Mindenszentek előtti este, a spirituális őszben misztikus energiák érintenek… Mostantól három napig elvékonyodik az a bizonyos élők és halottak közötti “fátyol” a két világ között.
Halottak napján nem szükséges kimenned a temetőbe (bár ilyenkor csoda szép látványt nyújt a rengeteg égő mécses és friss virág)! elegendő, ha otthon meggyújtasz egy gyertyát elhunyt szeretteidnek. Az élő fény, az emlékezés és a szeretetteljes gondolatok táplálják őket odaát és erőt adnak nekik a következő leszületéshez.
Elhunyt szeretteink különös szeretet energiája – az a bizonyos ‘hado-energia’ megérinthet bennünket. Érezhetjük halottaink jelenlétüket a fizikai térben. Szívünk teljes szeretetével ölelhetjük át őket – hallanak, látnak bennünket, olykor üzennének… Azrael arkangyal támogató fényében.

Játszd le ezt a zenét, amikor békés, visszavonult állapotban vagy. Engedd, hogy átmosson a zene. Ezek az akkordok kimondottan úgy vannak megkomponálva, hogy belevigyenek a múlt elengedésének állapotába, hogy belevigyenek a bánat/szomorúság elengedésének állapotába, a gyász elengedésébe, a megbánás elengedésébe, lehetővé teszik az önmagunknak történő megbocsátást és egy magasabb rezgésszint elérését.
https://www.youtube.com/watch?v=ffYKCNY6kUk

Én már nem járok temetőbe – az elhunyt szeretteim leszülettek újra – szeretettel figyelem és segítem a sorsukat – karmánk nem találkozott.

Angyalterapeutaként Fény hazába vezetéssel, halott kommunikációval, ezoterikus gyászfeldolgozással kereshettek – tértisztítással, szellemlevétellel is segíthetek. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu