Misztikus energiákban a szent ünnepen – Heti tarot!

Heti tarot
December 24-december 30-ig.

Karácsony hetében vagyunk!A hét eleje:
A Szerelmes – Válaszutak VI.
– Kedvező pozícióban a Szeretők kártya helyes, szabadon jött döntésre utal és arra int, hogy jobb a legnehezebb utat választani, amíg az a legjobb. Kedvezőtlen pozícióban rossz döntéstől óv minket. Az egyszerűbb utak nem jobbak.  Álmainkban lényegre törő tanítások érkezhetnek – érdemes ébredés után átgondolni ezeket. Csodás energiák áramlanak az Univerzumban – szeretteinkkel mély, meghitt viszony kialakításán dolgozhatunk. A karácsony hagyományaiban bátran merítkezzünk. Kreatív családi programoknak, rokonlátogatásnak is nagy ideje ez a csodás szent időszak.Válaszút és döntés előtt állhatsz – a legjobb, ha a szívedre és az eszedre is hallgatsz egyszerre! Egy olyan lehetőség jöhet az életedbe, amit talán butaság lenne elszalasztanod.Jól gondold át a döntésedet, mert hosszú távra tervezel vele. A lelkesedés kevés lesz – okosan, és tudatosan válaszd a legjobbat. Amikor jó döntést hozol a szívedben béke lesz – ha harc dúl benned, zaklatott vagy, valami nincs rendben. Kérj szakértő tanácsot segítséget kérni nem szégyen, hanem: erő! (Oroszlán Holdban leszünk.)

Hét közepe:
A Bolond XXII. – Akármilyen élmény ér, hagyd, hogy megtörténjen, azután hagyd magára. Mindig tisztítsd ki az elméd, újra meg újra. Karácsony után vagyunk – sokan még pihenőidőszakban. Mindenféle ezos és spirituális: beavatás, behangolás, valamint kulturális – koncert, hangverseny,stb. jól időben van most. Szórakoztatva pihenni, s közben fejleszteni magunkat. Oldáshoz is remek az alkalom, rontáslevételhez is és elengedéshez is jó energiákat kaptunk. Tudattisztítással is kereshetsz – amikor helyesen látod a dolgokat minden erődet és energiádat a jó felé fordíthatod. Manifesztációs időszakra is remek lehetőséget adnak az égiek neked. Légy okos és vedd elő a jobbik énedet. Életmódváltásban is gondolkodhatsz – az egészséged érdekében dönts helyesen. Ha az égieket kéred ők is segítenek, amikor az Időkapu nyitva minden imádat meghallgattatásra talál. Érdemes Angyaltanfolyamot végezned nálam, hogy tudd mikor milyen arkangyallal kommunikálj! (A Hold a Szűzben jár majd.)


Hét vége:
A Világ XXI. – Kedvező pozícióban a Világ aktivitást jósol, amely egy nyereségből, pénzből származik, nagy szerencsét hozó utazást, meggyőző eredményeket felmutató teljesítményt, kellemes tapasztalatokat, tartós boldogságot jelenthet. Kedvezőtlen pozícióban a fent említett dolgok akadályoztatását jelenti.
A hétvége ismét a kapcsolati programoknak kedvez – a család, a barátok, azok akiket a legjobban szerettek. Intenzív és mély lelki energiákkal fürdőzhetünk, és fontos találkozóinknak is helyet adhatunk. Áldott és pozitív időszakot élhetünk meg, ha nyitottak leszünk a szeretet el és befogadására. A Szaturnuszhoz közeledünk – sorsbolygónk mindig figyelmeztet kötelességünkre, és felelősségünkre is. Békülésre is kitűnő alkalom – sose légy haraggal a szívedben. Kapcsolat gyógyításnak is helye lesz – szívcsakra tisztítással segíthetek – közeledik az új esztendő, tiszta energiákkal lépj bele! – Ha őrangyalodat hívod ő is segíthet ebben – őrangyal behangolásra (kapcsolatfelvételre) is jelentkezhetsz nálam. (A Hold a Mérlegben lesz.)

Az Univerzum mindig készen áll arra, hogy támogasson, varázslatos dolgokat tartogat neked. Engedd be a szeretetet! Törődj többet az egészségeddel, és a mentális állapotoddal – ha te változol, változni fog körülötted minden. Ha helyesen éled az életed, pozitív eseményeket teremtesz. Légy hálás mindenért, a hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ha pozitív, magas energiaszinten rezegsz, hasonló energiával rendelkezőket vonzol be. Csak-aura harmonizáló tisztítással, energia szint növelő terápiával kereshetsz. Tisztítsd ki a negatív energiákat – engedd el a lehúzó fekete energiákat és fogadd el a tanításokat! Éld örömben az életedet – légy tudatos teremtő! (A két ünnep között is leszek, vagyok!) Különböző spirituális technikákkal, terápiákkal segíthetek, ha felkeresel.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php