Szellemi-lelki változásban!

Nézz szembe a problémáiddal – ne a gondoktól menekülj!

“Saját nehézségeidet magad teremted. Ez mindenkire egyformán igaz. A belső pszichés állapot kivetülve tárgyi valósággá válik, tekintet nélkül arra, hogy milyen az a belső pszichés állapot. Ez a szabály mindenkire vonatkozik. Fordíthatod saját előnyödre is: megváltoztathatod a körülményeidet, ha már felismerted őket. Saját szemléleted elől nem menekülhetsz, mivel az határozza meg a valóságot, amit látsz. A szó szoros értelmében azt látod, amit látni akarsz; saját érzelmi beállítottságod és gondolataid materializálódnak. Ha változásokra van szükség, annak először szellemi és lelki változásnak kell lennie. Ez tükröződik majd a környezetedben is.” – Seth


Fogadd el a szellemi és spirituális mesterek segítségét – ha ki szeretnél lépni a gödörből, s egyedül nem megy! Segítők milliói várják, hogy lépj feléjük, hogy kérd őket, körülötted vagyunk, segítő kezet nyújtunk – kérd és fogadd el. Van akinek a párkapcsolatában van gondja, van akinek a pénzügyei nem alakulnak tervei szerint, vagy a munkájában érez elakadást, a kapcsolataiban van konfliktushelyzetben – sokféle feladat vár megoldásra egy életen belül is.
Mindenkinek másféle sorsot lehet megtapasztalni a földi leszületésében. Néhányaknak ajándék, másnak kihívás, egyeseknek pedig óriási megpróbáltatás lehet. Élettervünkben csakis olyan feladatokat választottunk, aminek a megoldásához lesz elég erőnk. Amikor a stressz kibillent a harmonikus egyensúlyból átláthatatlanná válhat minden. És van amikor a gond, a blokk csak a fejedben létezik.


Tiszteld és szeresd magad! A panasz és a hezitálás, az egy helyben toporgás lehúz, a kecsegtetés illúzió, a fekete oldal energiája – helye nincs az életedben! Az üléseken, és kezeléseken való részvétel az első lépés, a segítővel való együttműködés az érett személyiség, az egymás iránti tisztelet döntése.  A spirituális cikkek olvasgatása és lájkolgatása nem sokat segít, ha terápiás megoldásra van szükséged – ezt meg kell értened. Az önsorsrontás megtapasztalása nem lehet cél, az út másfelé van, a pozitív irányba, felfelé!
VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS! – KERESS MEG, HA SZERETNÉD, HOGY EBBEN SEGÍTSEK NEKED!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket – akik az új lehetőségekben a pozitív minőségi életre vágynak!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Életút tanácsadás.
Energetikai tisztítások, blokkoldás.
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 06202782612
Időpont egyeztetés: délelőtt 10 és este 20 között.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php