Mit hoz számodra a személyes éved?!

Minden év egy fejlődési szakasz része.

Az asztrológia és a számmisztika is azt mondja, hogy mindenkinek a születésnapján zárul le egy egy éves ciklus, és kezdődik egy új egy éves ciklus. Jó tudni, hogy az a ciklus, amiben épp benne vagyunk, mire alkalmas és mire nem. Személyes évünk megmutatja minek van itt az ideje, és mi az, amit el kell halasztania – legalábbis a következő születésnapjáig. Sorsfordulatokra derülhet így fény, választ kaphatunk arra is, hogy mikor kezdhetünk új vállalkozásba, mikor nem előnyös a munkahely váltás, illetve mikor nem szabad szakítani, mert van még tanulnivalónk a másiktól. A számmisztikai előrejelzés lehet a tarot alapja – a döntési helyzetek kiindulópontja.

A személyes évek – a jó időzítés a siker kulcsa!

1-es személyes év Az újrakezdés éve.
A függetlenség igénye, új kezdetek, új lehetőségek éve. Itt az ideje a hatalmas változásnak. Cselekedj!
A 2-es személyes év A tervezés ideje. Az intuíció a kapcsolatok, a társra találás éve. Ez a csendes fejlődés időszaka. Légy türelmes!
A 3-as személyes év A kibontakozás időszaka. A tanulás, a közösség, a kommunikáció, a társasági élet éve. Ez a beérés és a kinyílás időszaka. A bőségből neked kell választani!
4-es személyes év A kapcsolatok ápolásának ideje. A rendkívüli fizikai aktivitás, a munka, a stabilitás éve. Ez a munka és a rendrakás időszaka. Stabil alapokra építs!
Az 5-ös személyes év A nyitottság, a boldog sodródás ideje.A nagy változások, utazások, üzleti tárgyalások éve. Ez a változás és az elengedés időszaka. Engedd el magad, légy spontán!
A 6-os személyes év A kihívások ideje. Otthon, család, harmónia, szépség, szívbéli döntés éve. Ez a harmónia időszaka. Mindenképpen hallgass a szívedre!
A 7-es személyes év Az önelemzés. Spiritualitás, a belső titkok, a lelki haladás éve. Ez a tisztulás időszaka. Szabadulj meg minden feleslegestől!
A 8-as személyes év A meggazdagodás ideje. A pénz, a siker, a felelősség éve. Beérik az eltelt 7 év gyümölcse. Ez a célkitűzés időszaka. Most határozd meg, mit vársz az életedtől.
A9-es személyes év A rend ideje. A befelé fordulás és az átértékelés éve. Most számot kell vetned az elmúlt évekkel.

A numerológia számokra fordítja a nevek betűit, és ezekből, illetve a születési év, hónap és nap számaiból életre szóló jellemzést ad minden emberről. A személyes évszámmal viszont az adott esztendő lehetőségei tárhatók fel.


Ha szeretnéd megtudni mit hoz számodra a személyes éved személyre szóló elemzéssel várlak. A másfél órás konzultációban mindenre fény derül – csakra-aura harmonizáló tisztítás, energetikai szint emelés ajándékba!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – számmisztika – asztrológia – auraolvasás.
Bejelentkezés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Asajah Stúdió Budapest, Örs vezértere

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK- ASAJAH STÚDIÓ