Télutó – Boldogasszony hava

JANUÁRI ENERGIÁK – 2019

A Kezdetek Istenének energiájával rendelkezik – a céltudatos, fergeteg hava. A Bak földi elemének titokzatos hónapja – a nagy elszánt útkereső. A télutó sokakat hajlamosít arra, hogy sérelmeiken rágódjanak. Ez gyomor és vérnyomás problémákat is okozhat. Ezidőben a böjt és a méregtelenítés, a jóga, a masszázs is sokat segíthet. Kezd az Új évet egészségesen!

A hónap fontosabb napjai:

január 2-án bepontosuló Nap – Szaturnusz együttállás – A tudatosság és a karma urának találkozója segít rávilágítani feladataidra. A felelősségen lesz a hangsúly. Meditációra kiválóan alkalmas a nap energetikája. A felsőbb világokkal érdemes felvenni a kapcsolatot.

Január 4. Merkúr-Uránusz trigon – Vigyázz, ez kissé türelmetlenné tehet, váratlan találkozásoknak ad helyet.

Január 5-én a Merkúr a Bakba lép. A Bak az érettség energiájával a Merkúr mozgékonyságával összefogva egészen január 23-áig ott is fog tartózkodni. Sokkal jobban tudunk majd figyelni, koncentrálni az elkövetkezendő időszakban – gyakorlatiasan céltudatosan leszünk. Az összpontosításnak és a kitartásnak is kedveznek az energiák. Hosszútávú ötleteink lehetnek – légy ösztönösen teremtő. Inspiráló gondolatok juthatnak eszedbe, memorizáld az üzeneteket. Ha külföldi munkát, tervezel a világ vár téged – most foghatsz bele.

Az év első Újholdja a földies Bak jegyében köszönt be ránk, január 6-án. Az Univerzum támogat minden erős érzelmi alapú kérést! Ha magas rezgésszinten vagy – kívánságaidat eléred.  Az új dolgok elkezdésének tökéletes időpontja – gondold át a terveidet és varázsolj valami szépet! A céltudatos cselekvésnek kedveznek az energiák. A Bak újhold nagy nyomatékot ad a kívánságoknak – Uriel Arkangyal segít a beteljesedésben! Egyébként pedig Vízkereszt napja lesz.

Január 7-én, hétfőtől újra elindul az Uránusz! A béke felé fordulnak az energiák, amely a mély spiritualitásnak kedvez.

Január 8.  Merkúr-Mars kvadrát – vigyázz a közlekedésben, balesetveszélyes lehet, és veszekedéseket is jelöl. De szerződéskötésre, üzleti találkozókra, és utazásra sem alkalmas ezen időszak – inkább halaszd el a dolgokat. Baráti találkozóra igen jó lehet a nap energiája.

Január 11. Nap-Plútó együttállás. Vitatkozó kedvű hiperaktív időszakot takar. Nyugtató masszázsra leginkább javallot alkalom.

Január 13. Merkúr-Szaturnusz együttállás. Komoly, megfontolt lépések időszaka, értelmes céltudatos célok kitűzésének ideje. Ügyek, hivatalos dolgok intézésének ideje lehet.

Január 18. Vénusz-Mars trigon. Szerelmi káoszokat rejthet – szívügyekben legyetek óvatosak! Figyeljetek mibe mentek bele: hárman sohasem lesztek párban. Most a heves fellángolások csak kalandok lehetnek. Az ezen a napon Merkúr-Plútó együttállás vitákat izzító állás. Művészeti programoknak azonban kedvez.

Január 19. Nap-Uránusz kvadrát váratlan, kiszámíthatatlan események sorozata jöhet. Inkább kellemes családi programokat tervezz.

Január 20. A Nap belép a Vízöntő jegyébe – amely a hosszabb távú tervezgetésnek ad helyet.

Január 21. a Hold a heves Oroszlánban telítődik. Baráti, társasági találkozóra jó lehet. Figyeljetek azonban oda nagyon a közlekedésre!

Január 22.  Vénusz-Jupiter együttállás most  bonyodalmakat hozhat gazdasági, de párkapcsolati téren is. Csak okosan, átgondoltan.

Január 24. A Merkúr a Vízöntőbe lép. Információáradatban lesztek – letisztult kommunikációban kerüld  a vitákat. Otthon, lakás rendezgetésnek kedveznek az energiák.

Január 25. Mars-Jupiter trigon. Nagy változtatásokba ne kezdj, bármennyire is inspirálólag hat – mert kockázatos lehet. A művészeti program azonban jóleshet ezen a napon.

Január 30. Nap-Merkúr együttállás. Gondolkodjunk reálisan, vigyázat az át nem gondolt szavakkal, mert nagy kárt okozhatnak! A könnyű séta jót tehet, kiszellőzteti a fejedet.

Január 31. Szaturnusz-Neptun szextil. Rávilágít sorsfeladataidra, reális jelen életbeli céljaidra, amiket megvalósítva felépítheted az életed.

Jótanács: Aktiváld a gyökércsakrádat és az étertestedet – a magasabb életerődet fejleszted. A harmónia felé cselekedj!

Csak okosan, átgondoltan az egész hónapban!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-asztrológia-számmisztika
Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – Spirituális terápiák.