Mit vársz az élettől?

Mit vársz az élettől? A legeslegjobbat? Vagy talán azok közé a lelkek közé tartozol, akik mindig attól tartanak, hogy a legrosszabb fog bekövetkezni, és hogy a dolgok rosszul fognak alakulni?
Ha igen, meg is érdemled, amiben részed lesz, mert azt vonzod magadhoz, amit szeretsz, vagy azt, amit gyűlölsz, és amitől félsz. Amikor a tudatod negatív, úgy vonzod magadhoz a negatív dolgokat, mint a mágnes az acélt, és azoknak a lelkeknek a társaságában fogod találni magad, akik hasonlóan gondolkodnak, mert a hasonló emberek vonzódnak egymáshoz.
Amikor a tudatodat a szeretet tölti el, amikor szinte kicsordul belőled az életöröm, és amikor szívedet hála tölti el mindenkiért és mindenért, látni fogod, hogy azokat a boldog, örömteli lelkeket fogod vonzani magadhoz, akik szeretetet és örömöt sugároznak magukból mindenhol, ahol járnak. Életed el fogja tölteni minden jó, amit az élet felkínálhat.
Miért nem látod meg minden helyzetben a legjobbat? Lásd már most, amint a legeslegjobbat vonzod magadhoz. – Eileen Caddy

Mindenben van spiritualitás, ami bármilyen érzelmet vált ki belőled. Ha szeretetet, akkor kinyitja a szíved. Ha fusztrációt, akkor az elfogadásra tanít. És amint ezt megtanulod, gyorsan felismered hogy VAN választásod! Ha a szeretet terében mozogsz, ami a spirituális lét ELEME, akkor tudod hogy tovább léphetsz és nem tolod másokra a rossz érzéseid, hanem dolgozol csendesen magadban rajta. Az alacsony rezgésű emberek nem a szeretet frekvenciáján működnek. Ha a lelked magasan rezeg – pozitív gondolkodás, hálaimák, meditáció, jóga, stb… – akkor nem fogsz elakadni!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy  a 2021-es esztendőben hogyan tudsz fejlődni a személyes életteredben, sorsutadban szeretettel várlak lélekfejlesztő terápiás tanácsadásra hozzám a stúdiómba, de kamerás messengeren, skypeon is vállalok tanácsadást, foglalkozást. Szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta


Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu