Nagyobb égi események

Bolygó hatások – életvitelszerű változások

Egy kis előrelátó útmutató amire érdemes odafigyelned a sorsalakításban. Mit érdemes, mit lehet és mi az, amire jó odafigyelned…

Merkúr az logika, az értelem és intelligenciája planétája, a kommunikáció bolygója 2020. február 17-től március 11-ig a Halak jegyében hátrál majd. Nagyon figyeljetek oda, nehogy átverjenek benneteket, megvezessenek, becsapjanak, avagy rossz döntéseket hozzatok valamiben.
Márciusban a Jupiter a Plútóval együttáll a Bak jegyében. Ha nagy, erős akarattal, hittel, önbizalommal vagy a szerencse is melléd szegődhet. Egy igen intenzív, pozitív időszak indul majd meg: karrier vonatkozásban kedvező előrelépések, az üzleti, anyagi életben sikerek, munkában előléptetés, utazás-változás, külföld – új életszakasz, új kör. Ha sikere vágyódsz erősítsd a gyökér csakrád.
Májusban a Vénusz megkezdi retrográd mozgását, mozgását miközben kvadrátot alkot a Neptunusszal. Zűrzavaros, ködös időszak –  rendkívül figyelemmel éljetek – mert kedvezőtlen bolygóhatások által csalódások lehetnek a szerelemben, de az üzleti életben. Figyelj oda kit engedsz közel magadhoz, kivel kötsz üzleti szerződést stb… Legyetek résen, hogy baljóslatú események ne következzenek be. A Jupiter is megkezdi hátráló mozgását a Bak jegyében ez szeptemberig tart. Ez időtájt gátló hatásokat tapasztalunk jogi és tanulmányi téren
Júniusban a Merkúr retrográd lesz, amely egy 25 napos hátráltatást okoz. Jobb, ha ilyenkor nem kezdünk semmilyen új vállalkozásba, a szerződéskötéseket elhalasztjuk, és felkészülünk a közlekedéssel, informatikával járó gátlásokra.
Júliusban a Szaturnusz visszatér a Bak jegyébe. Érett felelősségvállalásra, cselekvésre inspirálhat – most el lehet engedni a halagótechnikát a tettek ideje jött el.
Augusztusban az Uránusz megkezdi hátráló mozgását a Bikában. A nem szerelem-szeretet alapú kapcsolatok meglazulhatnak, vagy elégnek. Az igaz szerelmek összeérnek.
Szeptemberben a Szaturnusz és a Jupiter is megindul előre. Szerencsés időszak következik – szerelmi és egyéb téren.
Októberben a Jupiter- Plútó is előre mozog és konjunkciót alkot. Szintén egy szerencsés időszak jelöl pénzügyi téren.
Októberben a Merkúr ismét hátráló lesz 25 napig – elakadhatnak életdolgaink. A  retrográd szakasz zavarhatja tisztánlátásunkat döntési ügyekben. Tudatosan, józan ésszel cselekedj.
Novemberben a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter együttáll. A megvilágosító energiák által átláthatjuk sorsdolgainkat és erős tettenergiákkal előre haladhatunk egy jobb és pozitívabb jövőépítés felé. Fontos hozzá a hit, a kitartás, és az erős akarat!


Ez a kis csillagszösszenet remélem inspirálólag hat majd. Rendkívüli áldásos megéléseket kívánok nagy szeretettel. Ha elakadnál élet-sors dolgaidban továbbra is várlak  spirituális tanácsadással, hogy segítségedre legyek. Szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Angyalmágiák – Angyal jóslás- Angyal terápiák – Angyal tanfolyamok
Tértisztítás-behangolás – negatív terem levédése
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php