Negatív energetikai zónák bemérése.

A vízerek, földsugárzások hatnak ránk, rosszabb esetben meg is betegíthetnek.

A földsugárzásnak rengeteg fajtája létezik, melyek közül a legismertebb és legveszélyesebb a vízér. Frekvenciája szinte megegyezik az ember belső szerveinek rezgésével, így rövid idő alatt képes áthangolni a normál szervműködést egy megbetegítő rezgéstartományra. A Hartmann sávok sugárzása éjfél és hajnali 3 óra között háromszorosára emelkedik. Ha ebben az időszakban gyakran felébredsz, akkor az ágyad valószínűleg Hartmann sávon vagy kereszteződésen fekszik. Mivel az ember átlag naponta 6-8 órát általában ágyban tölt ( a betegek még többet ) ezért is életbevágóan fontos, hogy az ágya földsugárzásmentes helyen legyen,
Ha valaki egy Hartmann csomópont felett alszik egy idő után, – akár 4-5 év –  szívinfarktus is jelentkezhet nála.
Nem kell eladnod a lakásod egy bemérés után, ugyanis negatív zónák mindenhol vannak, csak egy másik lakásban máshol lesznek. Csupán egy átrendezésre van szükséged.

Az intő jelek.
Bizonyos jelek figyelmeztethetnek arra, hogy az ágyad rossz helyen van. Ezekre érdemes figyelned,mert már ezek is jelzik, hogy a fekhelyed nem jó helyen van. Négy év negatív zónában való tartózkodás után egyre intenzívebben kezdenek a tünetek jelentkezni. Nyugtalan alvás, gyakori forgolódás, rossz álmok, éjfél és 3 óra közti felébredés azt jelezheti, hogy káros sugárzás éri a testedet. A fejfájás, szédülés, ébredéskori hányinger, hányás, idegesség, hallás- és/vagy látásromlás, hajhullás, nyakmerevedés a fejet érő sugárzásra utalhat. A szokatlan szívdobogás, szívritmuszavar, légúti betegségek, esetleges daganatos elváltozások a mellkast érő sugárzás jelei lehetnek. A hasi panaszok, gyomorproblémák, emésztési gondok a has sugárterhelését jelezhetik.

A jelentkező betegségek.
Komoly szervi betegségeket idézhetnek elő a hosszú évek óta Vízér, Harmann, Curry, Szent György sáv, Ley sávban tartózkodó embereknél.

Vízér – leukémia, magas vérnyomás, érszűkület, parkinson kór, szürke hályog, agyi érelmeszesedés, asztma, tüdőbetegségek, reuma.
Hartmann – légúti megbetegedések, szívritmus zavar, cukorbetegség, ciszták, meddőség, prosztatagyulladás, petefészek gyulladás, izületi betegségek, epilepszia, gyomor, vese, májciszták, hólyaggyulladás.
Curry – pánikbetegség, idegbetegségek, skizofrénia, öngyilkossági kísérletek.
Szent György sáv – hormonzavarok, hasnyálmirigy epehólyag, vastagbél betegségek, ödéma.
Ley sáv – nyirokbetegségek, izomsorvadás, vesekő, epekő.
Elektromágneses sugárzás – alvászavarok, pajzsmirigy gondok, rákos daganatok,szemromlás, általános kimerültség.

A felmérő bemérés pontos területet mutat a pozitív zónákra és a kerülendő negatív helyekre.
Amikor az ember beteg lesz, orvoshoz vagy, energiagyógyászhoz,  természetgyógyászhoz fordul, akiktől a gyógyulása érdekében a segítséget meg is kapja. Ha azonban a tőlük kapott segítség után visszakerül ugyanabba a veszélyes, földsugárzásokkal teli energetikai térbe, amelyben korábban immunrendszere meggyengült – rossz esetben, kezdődhet minden elölről! A lakásban végzett felmérő bemérést követően meg lehet állapítani pontosan,  hogy hol vannak negatív zónák a helyiségekben.

Átrendezéssel egészségesebben élhetsz!
A negatív helyiségek olyan helyek, ahová nem szabad ágyat, fekhelyet, ülőgarnitúrát, íróasztalt, ebédlőasztalt székekkel elhelyezni – vagyis huzamosabb ideig ott-tartózkodni.
Ha szeretnél lakásodban egy energetikai bemérést – hogy minden a helyére kerüljön és egészségesen élhess! – keress fel bizalommal. A bemérést pálcával végzem. Ne várd meg, amíg megbetegszel, mert nem jó helyen tartózkodsz huzamosabb ideig. Ha tudod és ismered a lakásod, irodád, nyaralód pozitív pontjait – energetikai szempontból is át tudod úgy rendezni, ahogy számodra a legjobb legyen.
Ha a lakás a bemérés után átrendezésre kerül, az egészségügyi panaszok enyhülhetnek; lassú ugyan, de  folyamatos  gyógyulás veheti kezdetét. Érdemes a egészségedért egy kis térrendezéshez fogni.

Asajah
spirituális tanácsadó
Időpont egyeztetés: 20 278 26 12

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Lakás, iroda, nyaraló bemérése – negatív zónák feltérképezése.