Pozitív áldásban!

„A teljes teremtés benned létezik, s minden, mi benned van, a teremtésben is létezik. Nincs határ közted és egy tárgy között, mely egész közel van hozzád, mint ahogyan közted és a messze lévő tárgyak között sincsen távolság. Benned van minden dolog, a legkisebb és a legnagyobb, a leghatalmasabb s a legmagasztosabb, s minden egyenrangú. A Föld minden eleme egyetlen atom. A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye. Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye. Léted megjelenési formája az élet minden megjelenési formáját magában rejti. Figyelj benső éned hangjára, nézz bele idő és tér végtelenségébe. A csillagok dalolnak ott neked, a számok beszélni kezdenek hozzád, a kozmosz örök kórusának hangjaival. Minden egyes Nap Isten egy gondolata, és minden egyes bolygó ennek a gondolatnak egy változata. Hogy megismerd ezt a Gondolatot, ó Lélek, végig kell járnod fájdalmas utadat a hét szent bolygó szférájában, hogy onnan azután újra alászállj… majd újra felemelkedjél… Mit jeleznek a csillagok, mit mondanak a számok. Mi rejtőzik a bolygók körforgásában. Ó ti elveszett és megtalált lelkek, ők éneklik, mutatják, újra és újra ismétlik a Ti sorsotokat…” – Hermész Triszmegisztosz

A pozitív gondolkodás 12 pontja

1. A negatív gondolkodók, elviselhetetlen emberek, szélsőséges kritizálók számára ajándékom egy mosoly, s a magam számára ajándékom a lehetőség, hogy bármikor otthagyhatom őket.
2. Egyenrangúak vagyunk! – Nem helyezem magam alád, de föléd sem!
3. Én én vagyok, Te pedig te! Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem, nem pedig hogy megfeleljek elvárásaidnak.
4. Képes vagyok elérni, amit akarok!
5. Problémáim kihívások, melyeknek megoldására képes vagyok magam, vagy szeretteim segítségével!
6. Elérem, amit igazán akarok – olyasmit akarok, ami előnyömre válik és előre visz.
7. Meg akarom változtatni ami változtatásra szorul, elfogadom ami megváltoztathatatlan – képes vagyok különbséget tenni a kettő között.
8. Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam – mert tisztában vagyok tökéletességeimmel és erősségeimmel. Ugyanígy tekintek másokra is! Erényem a megbocsátás.
9. Fenntartom a jogot arra, hogy változtassak véleményemen, mert a fejődésem során gyakorlásra, tapasztalásra és belátásra van szükségem.
10. Úgy nézek magamra mindig, ahogy csodára nézni illik – mert minden ember megismételhetetlen és egyedi.
11. Szeretem magam, jól kijövök magammal, képes vagyok csendben egyedül lenni, s úgy bánok másokkal, ahogy elvárom, hogy velem is bánjanak.
12. Testem, lelkem, értelmem egységet képez.

TÖRÖLD A NEGATÍV PROGRAMOKAT! GONDOLKODJ, ÉS BESZÉLJ POZITÍVAN – PROGRAMOZD ÁT MAGAD POZITÍVRA!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Teremtő mágia a gyakorlatban – tudatos életvitel, agykontroll.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.